Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ποιους περιμένει ο Ερέρα για την 11αδα με ΠΑΟΚ

Άρης: Ποιους περιμένει ο Ερέρα για την 11αδα με ΠΑΟΚ

Η πορεία αποθεραπείας των λαβωμένων θα καθορίσει την 11αδα του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία του Άρη στο τακτικό κομμάτι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21/10, 19:00) άρχισε τη Δευτέρα 16/10, όμως ο προπονητής Πάκο Ερέρα θα περιμένει τα μαντάτα από το ιατρικό τιμ μέσα στην εβδομάδα για να κατασταλάξει στην 11αδα.

Τα ερωτηματικά εντοπίζονται σε άμυνα και μεσαία γραμμή, καθώς στην επίθεση η τριάδα Γιουνές, Ματέο Γκαρσία και Γκάμα φαίνεται να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Στα μετόπισθεν ο τερματοφύλακας Κουέστα και ο στόπερ Βέλεθ είναι διαφορετικές περιπτώσεις ως προς την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, αλλά η συνύπαρξή τους έχει αποδειχθεί καθοριστική μέχρι ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής θα εξαντλήσει τα περιθώρια αναμένοντας να τους έχει διαθέσιμους.

Από κει και πέρα ο αριστερός μπακ Βαλεριάνος δείχνει έτοιμος να επιστρέψει, αλλά αυτό δεν προεξοφλεί –ακόμη- και θέση στο αρχικό σχήμα.

Η περίπτωση του Μπάσα από την άλλη είναι ιδιαίτερη. Αν και τραυματίστηκε στο γόνατο (διάταση έξω πλαγίου) ο Αλβανός αμυντικός μέσος έλεγε χθες ότι είναι αποφασισμένος να παίξει ακόμη κι αν καταφύγει στη λύση της ένεσης για την αντιμετώπιση του πόνου (ιδιαίτερα σε κινήσεις που δοκιμάζουν την τραυματισμένη περιοχή, όπως οι αλλαγές κατεύθυνσης). Όλα όμως θα κριθούν στην προπόνηση της Πέμπτης 18/10.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024