Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαξίμου: Αμηχανία στη Νέα Δημοκρατία

Μαξίμου: Αμηχανία στη Νέα Δημοκρατία

«Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας που θα συμπράξει στο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας» επισημαίνει το Μαξίμου

Για «αμηχανία» που προκλήθηκε στη Νέα Δημοκρατία από «το βασικό μήνυμα του σημερινού υπουργικού συμβουλίου» κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, απαντώντας στα περί «κυνικού κυβερνητικού θιάσου» που ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας που θα συμπράξει στο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας» επισημαίνει το Μαξίμου.

Από την πλευρά της, η ΝΔ σημείωσε νωρίτερα πως δεν έχει ξαναγίνει πρωθυπουργός να εκλιπαρεί τους υπουργούς του να μην τον ρίξουν, χαρακτηρίζοντάς τον, παράλληλα, άβουλο.

Η ΝΔ μάλιστα επιμένει πως το συμφέρον της χώρας επιτάσσει εκλογές, χρησιμοποιώντας την χαρακτηριστική φράση «φτάνει πια». «Ο κυνικός θίασος που κυβερνά βρίσκεται πια σε αποσύνθεση και τα μέλη του δεν μπορούν να το κρύψουν ούτε κεκλεισμένων των θυρών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Δεν έχει ξαναγίνει πρωθυπουργός να εκλιπαρεί τους υπουργούς του να μην τον ρίξουν και στη συνέχεια να τους παρακολουθεί άβουλος να αλληλοκατηγορούνται για να μην χάσουν την καρέκλα τους».

«Φτάνει πια. Η χώρα δεν μπορεί να βυθίζεται άλλο εξαιτίας σας» καταλήγει η ΝΔ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024