Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ευχαριστίες προς Τσίπρα σε σπαστά ελληνικά από σκοπιανό βουλευτή
Ο Σάμκα Ιμπραΐμοφσκι στο βήμα του κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ

Ευχαριστίες προς Τσίπρα σε σπαστά ελληνικά από σκοπιανό βουλευτή

Ο Σάμκα Ιμπραΐμοφσκι, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος των Σκοπίων, δήλωσε ότι δεν υπάρχει καλύτερη συμφωνία από αυτήν των Πρεσπών

Οι προσπάθειες του Ζόραν Ζάεφ για την εξασφάλιση των 80 βουλευτικών ψήφων (πλειοψηφία 2/3) που απαιτούνται για τη συνταγματική αναθεώρηση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, και ένα μέλος του κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ συμμερίζεται πλήρως, κατά τα φαινόμενα, τον ενθουσιασμό του σκοπιανού πρωθυπουργού για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Σάμκα Ιμπραΐμοφσκι, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος των Σκοπίων, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της συνταγματικής αλλαγής και της συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε χθες από το βήμα του σκοπιανού κοινοβουλίου ότι η συμφωνία που υπογράφτηκε τον περασμένο Ιούνιο στις Πρέσπες αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή εξέλιξη όσον αφορά τη διευθέτηση των διαφορών μεταξύ της χώρας μας και της ΠΓΔΜ.

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας στο βουλευτή Ίλιγια Ντιμόσκι, που είχε ζητήσει νωρίτερα από τους συναδέλφους του να αποσύρουν τη στήριξή τους στην κυβέρνηση, ο Ιμπραΐμοφσκι είπε τα ακόλουθα για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Δεν υπάρχει καλύτερη συμφωνία από αυτή. Ακόμα και οι Έλληνες το λένε».

Θέλοντας, μάλιστα, να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την ελληνική πλευρά για τη σύναψη της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο σκοπιανός βουλευτής  είπε σε σπαστά ελληνικά: «Ευχαριστώ κύριε Τσίπρα. Ευχαριστώ Ελλάδα».

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024