Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπέιλι αρνήθηκε να κάνει ντεμπούτο με την Τζαμάικα γιατί δεν κλήθηκε ο αδερφός του

Ο Μπέιλι αρνήθηκε να κάνει ντεμπούτο με την Τζαμάικα γιατί δεν κλήθηκε ο αδερφός του

Ο Λέον Μπέιλι αρνήθηκε την ύστατη στιγμή να κάνει ντεμπούτο με την εθνική Τζαμάικας, όταν συνειδητοποίησε ότι ο 20χρονος αδερφός του δεν είχε κληθεί

Ο συμπαίκτης του Παναγιώτη Ρέτσου στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λέον Μπέιλι, αρνήθηκε την ύστατη στιγμή να κάνει ντεμπούτο με την εθνική Τζαμάικας, στη διοργάνωση CONCACAF την Κυριακή (14/10), για έναν τουλάχιστον… αξιοπρόσεκτο λόγο. Ο 21χρονος εξτρέμ επέλεξε τους Τζαμαϊκανούς για τη διεθνή καριέρα του, αν και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα μπορούσε να κληθεί στην εθνική Αγγλίας, ωστόσο όπως αναφέρουν τα εγχώρια ΜΜΕ, ζήτησε έναν πολύ συγκεκριμένο όρο για να συμβεί αυτό.

Την παράλληλη κλήση του 20χρονου αδερφού του, Κάιλ Μπάτλερ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας και ανήκει στη LASK της αυστριακής Bundesliga. Αυτό δεν συνέβη, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αποφασίζει να τον περάσει από δοκιμαστικά προ της κλήσης, γεγονός το οποίο ο άσος της Λεβερκούζεν πληροφορήθηκε αφότου έφτασε στην πατρίδα του.

«Προφανώς ήρθα στην Τζαμάικα γιατί κλήθηκα από την εθνική ομάδα. Συμφώνησα να έρθω εξαιτίας της συμφωνίας που είχαμε. Αλλά όταν ήρθα, αντίκρισα μια διαφορετική κατάσταση. Δεν κράτησαν το δικό τους μέρος της συμφωνίας και έτσι αποφάσισα να μην παίξω. Είμαι εδώ για ένα και μόνο λόγο. Να εκπροσωπήσω τη χώρα. Αλλά δεν κράτησαν την υπόσχεση που μου έδωσαν. Όταν γίνουν πρόθυμοι να το κάνουν, τότε θα φορέσω τη φανέλα της εθνικής ομάδας», ήταν η σχετική δήλωση του Μπέιλι, χωρίς πάντως να μιλάει ευθέως για το παράπονό του.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024