Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπέρχβαϊν (21), βασικός στην Ανδρών της Ολλανδίας – Χατζηγιοβάννης (21), αναπληρωματικός στην Ελπίδων

Μπέρχβαϊν (21), βασικός στην Ανδρών της Ολλανδίας – Χατζηγιοβάννης (21), αναπληρωματικός στην Ελπίδων

Ο Σκίμπε παίζει χωρίς εξτρέμ με την Εθνική να μην μπορεί να αλλάξει δύο πάσες, ο Νικοπολίδης βάζει τον Λάμπρου των 160 λεπτών αντί του Χατζηγιοβάννη των... τετραπλάσιων. Την ίδια ώρα, οι παιχταράδες των άλλων χωρών γίνονται διεθνείς πριν βγάλουν μουστάκι

Διάβασα, όπως και οι περισσότεροι, για την επιλογή του Αντώνη Νικοπολίδη να αφήσει στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων τον Τάσο Χατζηγιοβάννη στο πρόσφατο παιχνίδι. Αναζήτησα να δω ποιος ποδοσφαιριστής έπαιξε στη θέση που θα μπορούσε να αγωνιστεί ο βασικότατος στον Παναθηναϊκό, Χατζηγιοβάννης και ίσως ο MVP έως τώρα της τρελής πορείας της ομάδας του Δώνη. Είδα το όνομα του Λάζαρου Λάμπρου.

Ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε αρκετά ζεστά το περασμένο καλοκαίρι, αλλά εκείνος και ο ΠΑΟΚ διάλεξαν το εξωτερικό και την Φορτούνα Σιτάρντ. Καθόλου άσχημα. Ένα ταλαντούχο ελληνόπουλο σε μια χώρα όπως η Ολλανδία, που ξέρουν πως να δουλέψουν με έναν ποδοσφαιριστή. Αναζήτησα μέσω του πολύ έγκυρου transfermarkt τις φετινές συμμετοχές του Λάμπρου με τη φανέλα των Ολλανδών. Πέντε έως τώρα. Όλες σαν αλλαγή. Συνολικά 160 λεπτά συμμετοχής. Όσα, περίπου, έπαιξε ο Τάσος Χατζηγιοβάννης με τον Παναθηναϊκό στα δύο πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024