Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήταν «λιοντάρια» στην Ισπανία

Ήταν «λιοντάρια» στην Ισπανία

Ματσάρα στη Σεβίλλη, με την Αγγλία να επικρατεί 3-2 της Ισπανίας για την τετάρτη αγωνιστική του Nations League.

Μπορεί το τρόπαιο να μην επέστρεψε…. σπίτι, στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως η Αγγλία δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο. Τελευταίο «θύμα» των Τριών Λιονταριών, η Ισπανία, την οποία φιλοδώρησαν με τρία τέρματα (στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 3-0), και μάλιστα μέσα στη Σεβίλλη. Πάκο Αλκάθερ 58′ και Ράμος στο 97′ έσωσαν τα προσχήματα για τους Ίβηρες που έχουν παράπονα και από τη διαιτησία.

Ούτε μία, ούτε 2, αλλά 1.102 ημέρες είχε να σκοράρει ο Ραχίμ Στέρλινγκ για την Εθνική ομάδα της Αγγλίας. Το βράδυ της Δευτέρας (15/10), έβαλε δύο μαζεμένα κόντρα στους Ισπανούς στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, με τα Τρία Λιοντάρια να επικρατούν τελικώς 3-2 της Λα Ρόχα του Λουίς Ενρίκε.

Πιο αναλυτικά, ο Στέρλινγκ στο 16′ έσπασε το ρόδι, μετά από πάσα του Ράσφορντ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μάρκους Ράσφορντ έκανε το 2-0 μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Χάρι Κέιν, ενώ ο Ραχίμ Στέρλινγκ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 38’ο λεπτό του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ξύπνησαν αργά. Τα τέρματα των Πάκο Αλκάθερ και Σέρχιο Ράμος δεν ήταν αρκετά για τους Ισπανούς να αντιστρέψουν το εις βάρος τους σκορ κι έχασαν έτσι μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσουν» την πρωτιά του ομίλου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024