Ο βουλευτής από τα Τρίκαλα του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, βρέθηκε στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου επειδή είχε τολμήσει να του ασκήσει κριτική. Ο υπουργός Αμυνας χαρακτήρισε «φουκαρά» τον βουλευτή ο οποίος του ζητά ρουσφέτια κι επειδή δεν του τα έκανε επιτέθηκε στον Καμμένο

Μιλώντας στο newsit ο βουλευτής είπε ότι ρουσφέτι στο οποίο αναφέρθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν η μετατροπή εντός στρατοπέδου σε μουσείο.

«Εδώ και ένα χρόνο του ζητάμε μια συνάντηση των τριών βουλευτών των Τρικάλων και του δημάρχου Τρικάλων ώστε ένα στρατόπεδο στην περιοχή μας να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο και ο άνθρωπος το λέει ρουσφέτι. Δεν κάνω κανένα άλλο σχόλιο», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος «αυτή τη συνάντηση την έχουμε ζητήσει πάνω από ένα χρόνο και μας έχει στο περίμενε. Εγώ, η Παναγιώτα Βρατσέλη και ο Χρήστος Βορίδης, το ζητήσαμε σε κατ ιδίαν επαφή στο χώρο της Βουλής. Του το έχουμε θέσει και ένας- ένας και οι τρεις μαζί».

«Οι καθαρές και οι έντυπες σχέσεις απαιτούν, εφόσον έχει βάλει τη δίκη του ατζέντα στα ζητήματα της εξωτερικής και της αμυντικής πολιτικής της χώρας, ότι δεν συνάδει να είναι υπουργός Άμυνας. Θα πρέπει ο ίδιος να ζητήσει να αλλάξει υπουργείο εφόσον συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ζήτημα είναι καθαρά δικό του. Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και είχε πει ότι μέχρι τον Μάρτιο δεν θα έβαζε ζητήματα πέραν των θεμάτων της κάθαρσης, της στήριξης των κοινωνικών στρωμάτων που επλήγησαν από τα μνημόνια, της ανασυγκρότησης της χώρας. Δυστυχώς δεν το έκανε στις ΗΠΑ. Έβαλε ζητήματα του αναπροσανατολισμού της αμυντικής πολιτικής, της στάσης απέναντι στον ατλαντισμό με νέες βάσεις. Και χωρίς να τα βάλει καν στην επιτροπή άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.

Είναι ζήτημα του πρωθυπουργού το εάν θα απομακρυνθεί. Αφού κρατούν μια καλή σχέση, να μπορέσουν να τα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο