Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ειδικοί Φρουροί: Ανυπεράσπιστο με ένα φρουρό το ΑΤ Ομονοίας

Ειδικοί Φρουροί: Ανυπεράσπιστο με ένα φρουρό το ΑΤ Ομονοίας

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών κατηγόρησε τόσο την ηγεσία της αστυνομίας όσο και την κυβέρνηση πως δεν θέλουν να συλλάβουν τους αντιεξουσιαστές. «Και γι’ αυτό δεν συλλαμβάνονται» είπε

«Καταπέλτης» ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, μετά την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας, από την οποία έχουν τραυματιστεί ελαφρά τέσσερις αστυνομικοί.

Μιλώντας σε δημοσιογράφος, ο κ. Ντούμας κατηγόρησε τόσο την ηγεσία της αστυνομίας όσο και την κυβέρνηση πως δεν θέλουν να συλλάβουν τους αντιεξουσιαστές. «Και γι’ αυτό δεν συλλαμβάνονται» είπε.

«Με έγγραφες διαταγές δεν αστυνομεύονται ούτε οι υπηρεσίες πίσω μας ούτε οι πολίτες. Θέλουν προσωπικό. Και το ΑΤ Ομονοίας βρέθηκε με έναν σκοπό ανυπεράσπιστο σε επιθέσεις κουκουλοφόρων που δεν έχει διάθεση η ηγεσία και η Πολιτεία να τους συλλάβει. Και γι’ αυτό δεν συλλαμβάνονται. Σαν σήμερα, ο κ. Τόσκας κατήργησε την ομάδα Δέλτα. Είναι εμφανής η απουσία της και τα αποτελέσματα τα εισπράττουμε πίσω μας» τόνισε ο ίδιος.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς αστυνομικών, λέγοντας πως «όσοι τραυματίστηκαν είναι ελαφρά, περισσότερο ο ένας, ο οποίος διακομίστηκε στο 401 και του ευχόμαστε περαστικά».

Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη

Την ίδια ώρα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κάνει λόγο για «δολοφονική επίθεση» και καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, «η Ένωση Αθηνών αύριο 16/10 και ώρα 11:45 θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Τμήμα Ομονοίας όπου οι συνάδελφοί μας δέχθηκαν δολοφονική επίθεση».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024