Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
McLaren Speedtail: Στην τελική ευθεία

McLaren Speedtail: Στην τελική ευθεία

Δίνοντας στη δημοσιότητα ένα -ακόμα- teaser, η ΜcLaren επισημοποίησε την αποκάλυψη του νέου της υπεραυτοκινήτου, απόγονου της θρυλικής F1, για τις 26 Οκτωβρίου.

H βρετανική φίρμα κηρύττει, με ένα ακόμα teaser, την έναρξη διαδικασία της σταδιακής αποκάλυψης του νέου της υπεραυτοκινήτου, της εκκεντρικής Speedtail, η οποία, πρωτίστως, συνοδεύεται από τον χαρακτηρισμό του ταχύτερου αυτοκινήτου που έχει κατασκευαστεί από καταβολής McLaren.

Η διαδικασία αποκάλυψης η οποία αναμένεται να εμπλουτιστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα με περισσότερα teasers και στοιχεία για το νέο υπεραυτοκίνητο, θα ολοκληρωθεί στις 26 Οκτωβρίου οπότε και το νέο υπεραυτοκίνητο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του.

Επί του παρόντος, εκτός από τις υποσχέσεις για την ταχύτητά του, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το μοντέλο που οι ίδιοι θεωρούν «απόγονο» της McLaren F1.

Έτσι, όπως και η F1, η Speedtail θα είναι επίσης τριθέσια, αν και όπως επιτάσσουν οι καιροί θα αξιοποιήσει ένα υβριδικό σύνολο το οποίο θα αποδίδει πάνω από 1.000 ίππους.

Ένα άλλο στοιχείο που έχει γίνει γνωστό εκτός των όσων κατά καιρούς έχουν αφήσει να εννοηθούν τα διάφορα teasers είναι η μέγιστη ταχύτητα του νέου της hypercar, η οποία διαμορφώνεται σε 391 χλμ./ώρα.

Αυτό που επίσης έχει γίνει γνωστό είναι η McLaren θα κατασκευάσει την Speedtail σε 106 μονάδες οι οποίες έχουν ήδη βρει τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες τους.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024