Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Millwaukee Bucks Season Preview
Το μεγαλύτερο ίσως σφάλμα του front office των Milwaukee Bucks όλα αυτά τα χρόνια είναι πως δεν αντιλήφθηκε ποτέ το ξεχωριστό ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Millwaukee Bucks Season Preview

Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για τη δική της αντεπίθεση

Το μεγαλύτερο ίσως σφάλμα του front office των Milwaukee Bucks όλα αυτά τα χρόνια είναι πως δεν αντιλήφθηκε ποτέ το ξεχωριστό ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σκεφτείτε το. Δεν φρόντισε σε κανένα σημείο να τον πλαισιώσει με τους κατάλληλους αθλητές, ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα σπάνια προσόντα του. Επέμεινε αρκετά σε έναν προπονητή (Kidd), ο οποίος αποδεδειγμένα κρατούσε την ομάδα πίσω.

Στο μυαλό των ανθρώπων του franchise υπήρχε πάντα κάποιος άλλος που διεκδικούσε το χρίσμα του ηγέτη του αγωνιστικού τμήματος – στην αρχή ήταν ο Middleton, αργότερα ο «πολύς» Jabari Parker. Ο ασταθής βηματισμός των Ελαφιών την τελευταία τετραετία οφείλεται εν πολλοίς στην περίεργη αυτή θεώρηση.

Οι Bucks μοιάζουν ώρες-ώρες να έχουν αφεθεί στον αυτόματο πιλότο, την στιγμή που μια σειρά οργανισμοί της Ανατολικής περιφέρειας δείχνουν να τους έχουν ήδη ξεπεράσει (Celtics/Sixers), στηριζόμενοι σε ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, που ξεπερνά τα στενά όρια της επόμενης απλώς σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Only in

«Ο Κριστιάνο μπορεί να παίζει μέχρι τα 50»

«Οταν ο Κρις μου είπε ότι πρόκειται να παίξει για την Αλ Νασρ, ανακουφίστηκα πολύ γιατί… πέθαινα να φύγω από το Μάντσεστερ» ανέφερε η σύντροφος του Κριστιάνο, Χεορχίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024