Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νέο τροχαίο ατύχημα με πρόσφυγες στην Καβάλα
Εικόνα: kavalapost.gr

Νέο τροχαίο ατύχημα με πρόσφυγες στην Καβάλα

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά το τροχαίο δυστύχημα στην παλαιά Εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης που είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο 11 προσφύγων, ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά το τροχαίο δυστύχημα στην παλαιά Εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης που είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο 11 προσφύγων, ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη το απόγευμα με ακόμα 11 μετανάστες και ένα διακινητή, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν θύματα ή βαριά τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, το συμβάν συνέβη λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο Ακροβουνίου – Νέας Περάμου στο δήμο Παγγαίου, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Ελευθερούπολη.

Ένα επιβατικό όχημα μεγάλου κυβισμού, που μετέφερε 11 πρόσφυγες υπηκοότητας Πακιστάν, το οποίο οδηγούσε ένας υπήκοος Γεωργίας, καταδιώκονταν από περιπολικά της αστυνομίας. Λόγω της αυξημένης ταχύτητας που ανέπτυξε και των ιδιαίτερα απότομων στροφών ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανετράπη του οδοστρώματος και λίγο αργότερα έπιασε φωτιά.

Οι αστυνομικοί με τη συνδρομή και των πυροσβεστικών δυνάμεων που έσπευσαν αμέσως στην περιοχή, απομάκρυναν από το Ι.Χ. όλους τους επιβαίνοντες, πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες.

Από το ατύχημα δυο άτομα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ελαφρά τραυματισμένοι και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν. Οι αστυνομικοί συνέβαλαν τον οδηγό του οχήματος που ήταν και ο διακινητής.

Η κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο διεκόπη για αρετή ώρα έως ότου απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες και απομακρυνθεί το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024