Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίνα Αρναούτη για τροχαίο με Παντελίδη : Δεν νιώθω τύψεις ότι εγώ έκανα κάποιο λάθος

Μίνα Αρναούτη για τροχαίο με Παντελίδη : Δεν νιώθω τύψεις ότι εγώ έκανα κάποιο λάθος

Η συνεπιβάτιδα του μοιραίου τζιπ μίλησε για τα γεγονότα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που οδήγησαν στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Η συνεπιβάτιδα του τζιπ Μίνα Αρναούτη μίλησε για τα γεγονότα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που οδήγησαν στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Gala της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η Μίνα Αρναούτη είπε για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ:

«Ο Παντελής έκανε πρόβες για την πρεμιέρα του και είπε να έρθει εκεί που ήμασταν με τη Φρόσω, όπου καθίσαμε και τα λέγαμε. Ήταν και το θέμα με το τραγούδι που είχε γράψει για την Κύπρο, ήταν λίγο προβληματισμένος, αλλά έλεγε και τα αστεία του. Ο Παντελής μας είπε να πάμε στο σπίτι ενός φίλου του να παίξουμε χαρτιά και πήγαμε. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι πηγαίνοντας σε ένα «σπίτι», δεν θα είναι σπίτι και ότι θα καταλήξω σε τροχαίο. Δεν είχα ξαναμπεί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής και δεν είχα ξαναπάει σε λέσχη».

Για τη στιγμή του τροχαίου δήλωσε: «Λίγα λεπτά προτού τρακάρουμε φόρεσα τη ζώνη. Είπα στον Παντελή να μην τρέχει, αλλά δεν έδειξε να ακούει και ένιωθα ότι επιτάχυνε κιόλας. Η αίσθηση που είχα ήταν ότι τώρα πέφτουμε πάνω στον τοίχο και μετά όλος αυτός ο θόρυβος με λαμαρίνες, χαλίκια, λες και ήταν τρένο. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που γύρναγε το αυτοκίνητο μου φαίνονταν ατελείωτα και έλεγα μέσα μου «πότε θα τελειώσει;». Όταν τελείωσε, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από τη δεξιά πλευρά, δεν την ένιωθα καν, σαν να μην υπήρχε. Είχα χτυπήσει θώρακα, χέρι, πόδι. Τη φωνή της Φρόσως την έχω στο κεφάλι μου. Του Παντελή όχι.»

Η Μίνα Αρναούτη ρωτήθηκε πότε ενημερώθηκε ότι ο Παντελίδης είχε πεθάνει και απάντησε: «Μετά από δυο μήνες μου το είπε η μητέρα μου στο νοσοκομείο, όταν χρειάστηκε να μου φέρουν και μια τηλεόραση στο δωμάτιο.»

Στην ερώτηση «αν γυρνούσες το χρόνο πίσω, θα λειτουργούσες διαφορετικά;» η Μίνα Αρναούτη απάντησε: «Δεν νιώθω τύψεις ότι εγώ έκανα κάποιο λάθος, ότι αντιλήφθηκα κάτι και δεν έπραξα σωστά. Εκατό φορές να ξαναγινόταν αυτό, το ίδιο πράγμα θα έκανα.»

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024