Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράικου : Προεκλογικά τεχνάσματα τα δημοσιεύματα που συνδέουν το σύζυγο της με τη Novartis

Ράικου : Προεκλογικά τεχνάσματα τα δημοσιεύματα που συνδέουν το σύζυγο της με τη Novartis

«Σε προεκλογικά τεχνάσματα με κοντά ποδάρια» αποδίδει η πρώην εισαγγελέας κατά της διαφθοράς,αντεισαγγελέας εφετών Ελένη Ραίκου τα δημοσιεύματα του Τύπου που, που εξακολουθούν να εμφανίζουν το σύζυγό της να έχει σχέση με την υπόθεση της Novartis

«Σε προεκλογικά τεχνάσματα με κοντά ποδάρια» αποδίδει η πρώην εισαγγελέας κατά της διαφθοράς,αντεισαγγελέας εφετών Ελένη Ραίκου τα δημοσιεύματα του Τύπου που, που εξακολουθούν να εμφανίζουν το σύζυγό της να έχει σχέση με την υπόθεση της Novartis. Όπως επισημαίνουν κύκλοι της εισαγγελικής λειτουργού:

«Αποκαλύφθηκε σήμερα η πολιτική δίωξη που υφίσταται με τη συνδρομή το «Ρασπούτιν» , όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, ο οποίος στην προσπάθεια του να διασωθεί κατασκεύασε άλλη μία μυθοπλασία για έμβασμα – εμβάσματα σε λογαριασμό του συζύγου της στο Ηνωμένο Βασίλειο χιλιάδων ευρώ».

«Τα fαke news όμως, ως προεκλογικά τεχνάσματα έχουν κοντά ποδάρια. Ερχεται η κατάλληλη ώρα που θα λογοδοτήσουν όσοι κατασκευάζουν κατ’ επάγγελμα ψευδείς ειδήσεις», προσθέτουν και καταλήγουν επισημαίνοντας ότι: «Εχει μεγάλη υπομονή και δεν βιάζεται».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024