«Σε προεκλογικά τεχνάσματα με κοντά ποδάρια» αποδίδει η πρώην εισαγγελέας κατά της διαφθοράς,αντεισαγγελέας εφετών Ελένη Ραίκου τα δημοσιεύματα του Τύπου που, που εξακολουθούν να εμφανίζουν το σύζυγό της να έχει σχέση με την υπόθεση της Novartis

«Σε προεκλογικά τεχνάσματα με κοντά ποδάρια» αποδίδει η πρώην εισαγγελέας κατά της διαφθοράς,αντεισαγγελέας εφετών Ελένη Ραίκου τα δημοσιεύματα του Τύπου που, που εξακολουθούν να εμφανίζουν το σύζυγό της να έχει σχέση με την υπόθεση της Novartis. Όπως επισημαίνουν κύκλοι της εισαγγελικής λειτουργού:

«Αποκαλύφθηκε σήμερα η πολιτική δίωξη που υφίσταται με τη συνδρομή το «Ρασπούτιν» , όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, ο οποίος στην προσπάθεια του να διασωθεί κατασκεύασε άλλη μία μυθοπλασία για έμβασμα – εμβάσματα σε λογαριασμό του συζύγου της στο Ηνωμένο Βασίλειο χιλιάδων ευρώ».

«Τα fαke news όμως, ως προεκλογικά τεχνάσματα έχουν κοντά ποδάρια. Ερχεται η κατάλληλη ώρα που θα λογοδοτήσουν όσοι κατασκευάζουν κατ’ επάγγελμα ψευδείς ειδήσεις», προσθέτουν και καταλήγουν επισημαίνοντας ότι: «Εχει μεγάλη υπομονή και δεν βιάζεται».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr