Πασκουάλ: «Έχουμε αρκετά να βελτιώσουμε»
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε λόγο και για ορισμένα απαράδεκτα λάθη, παρά τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι
Αποστολή εξετελέσθη, αλλά ο απαιτητικός Τσάβι Πασκουάλ δεν δίστασε να μιλήσει και για ορισμένα απαράδεκτα λάθη, μετά τη νίκη του Τριφυλλιού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα της Euroleague (89-84).
Γενικότερα ο κόουτς των Πράσινων συμπέρανε πως «έχουμε αρκετά να βελτιώσουμε».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Για το ματς: «Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ένα τυπικό ματς πρεμιέρας. Έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε και να μάθουμε. Στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε και αυτό είναι το σημαντικό».
-Για τα θετικά και αρνητικά: «Σαν αρνητικό στοιχείο κρατάω το ότι ο Ουίλμπεκιν βρήκε ρυθμό. Με δύο λάθη δικά μας σούταρε μόνος του. Όταν παίζεις κόντρα σε έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου αυτό είναι απαράδεκτο. Το σημαντικό ότι σε όλο το παιχνίδι είχαμε συγκέντρωση, μείναμε στο ματς και ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες. Κάτι που δεν είναι θετικό ή αρνητικό όταν μετά από τάπες ή κλεψίματα η μπάλα κατέληγε οριακά στα χέρια της Μακάμπι».
-Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον λιγοστό χρόνο του Παπαπέτρου: «Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες στις θέσεις 2-3 έπρεπε να παίξουν αρκετό χρόνο. Πολλοί συνεισέφεραν και έπρεπε να συνεχίσω με αυτούς. Θα πρέπει να τους συγχαρούμε όλους. Οι παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά πράγματι ο Θανάσης βοήθησε και πρέπει να τον συγχαρούμε».
-Για τα περιθώρια βελτίωσης: «Σιγά σιγά πρέπει να βελτιωθούμε. Μας λείπουν κάποια πράγματα αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη. Κάθε φορά θα παίζουμε με μία καλή ομάδα όπως η Μακάμπι ειδικά φέτος. Kάθε φορά πρέπει να βρίσκουμε τρόπο για την νίκη, να ξεκουραζόμαστε. Πλέον, έχουμε την Θεσσαλονίκη και το Μόναχο».
-Για τους Τόμας, Λάνγκφορντ, Λάσμε: «Είμαι χαρούμενος για αυτούς. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση και την συγκέντρωσή τους».
-Για τον Καλάθη: «Ήταν απόφασή μου να αγωνιστεί πολύ χρόνο. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι με 14 ασίστ. Δεν υπάρχει ανάγκη να τον βγάλεις από το ματς αν παίζει καλά. Σήμερα έγινε κάτι τέτοιο».
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Στόχος της Ρεάλ ο Χουάντσο»
- Ουναΐ: «Είμαι υπερήφανος, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο»
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Βραζιλία-Νορβηγία και Μεξικό-Αγγλία διεκδικούν δυο εισιτήρια για τους «8»
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και ο δρόμος μέχρι τον τελικό (pic)
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442