Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
HSBC: Πως να κερδίσετε 400 δολάρια επιπλέον την εβδομάδα

HSBC: Πως να κερδίσετε 400 δολάρια επιπλέον την εβδομάδα

Το ποσό των 21.000 δολαρίων ΗΠΑ στο ετήσιο εισόδημά του, το οποίο επαρκεί για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου ή για να εξοφλήσει το διπλάσιο ετήσιο κόστος του στεγαστικού του δανείου ή για να καλύψει το ενοίκιό του για δύο χρόνια, μπορεί να κερδίσει ο μέσος άνθρωπος, που βρίσκει εργασία εκτός της χώρας διαμονής του

Το ποσό των 21.000 δολαρίων ΗΠΑ στο ετήσιο εισόδημά του, το οποίο επαρκεί για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου ή για να εξοφλήσει το διπλάσιο ετήσιο κόστος του στεγαστικού του δανείου ή για να καλύψει το ενοίκιό του για δύο χρόνια, μπορεί να κερδίσει ο μέσος άνθρωπος, που βρίσκει εργασία εκτός της χώρας διαμονής του, σύμφωνα με μια νέα έρευνα από την HSBC.

Η 11η ετήσια έρευνα Expat Explorer της κορυφαίας διεθνούς τράπεζας αποκαλύπτει ότι οι εργαζόμενοι οι οποίοι γνωρίζουν την αγορά εργασίας κάνουν αναζήτηση ώστε να διασφαλίσουν ότι οι δεξιότητές τους αξιοποιούνται κατά το μέγιστο δυνατόν, με το 45% να δηλώνει ότι πληρώνεται καλύτερα στο εξωτερικό για την ίδια ακριβώς δουλειά και το 28% να υποστηρίζει ότι μετακόμισε στο εξωτερικό για να πάρει προαγωγή.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνθρωποι αναζητούν εργασία στο εξωτερικό για διαφορετικούς λόγους.

Οι παρακάτω χώρες κατατάσσονται υψηλότερα από τους ερωτώμενους για την εργασιακή τους κουλτούρα:

* Κορυφαίες χώρες για τα δημιουργικά ταλέντα: Η Σουηδία και η Βραζιλία κατατάσσονται ως κορυφαίες για το δημιουργικό περιβάλλον εργασίας που προσφέρουν. Η Σουηδική ‘lagom’ κουλτούρα (μεταφράζεται «όσο ακριβώς είναι απαραίτητο») ενθαρρύνει μια χαλαρή εργασιακή δομή χωρίς ιεραρχία, την οποία τα εκπατρισμένα στελέχη χαρακτηρίζουν ως την πιο συνεργατική και τεχνολογικά προηγμένη παγκοσμίως.

Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοι στη Βραζιλία δεν θα βρεθούν στη θέση να τρώνε ένα σάντουιτς στο γραφείο- τα μεγάλης διάρκειας γεύματα εκτός γραφείου με πελάτες και συναδέλφους είναι ο κανόνας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024