Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X7 2019: Σε αντίστροφη μέτρηση

BMW X7 2019: Σε αντίστροφη μέτρηση

Η βαυαρική φίρμα έδωσε, μέσω Facebook το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής, της νέας Χ7 εν όψει της πλήρους αποκάλυψής της η οποία, σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις, θα πραγματοποιηθεί εντός του Οκτωβρίου.

Η βαυαρική φίρμα έδωσε, μέσω Facebook το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής, της νέας Χ7 εν όψει της πλήρους αποκάλυψής της η οποία, σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις, θα πραγματοποιηθεί εντός του Οκτωβρίου.

Αν και το σκοτεινό teaser δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την νέα Χ7 πλην ίσως του γεγονότος ότι θα διαθέτει την μεγαλύτερη εκδοχή των χαρακτηριστικών νεφρών που έχει τοποθετήσει ποτέ η BMW σε μοντέλο παραγωγής, μια σειρά από διαρροές και κατασκοπικές λήψεις έχουν δώσει μια ικανή γεύση από τη σχεδίαση επιβλητικών διαστάσεων SUV.

Αντιστοίχως, διαρροές που αφορούν το εσωτερικό της έχουν αποκαλύψει την σχεδιαστική και τεχνολογική της συνάφεια με την νέα Σειρά 8 Coupe με κυρίαρχα στοιχεία το πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων σε συνδυασμό με μια ευμεγέθη οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ως στοιχεία της τελευταίας εκδοχής του λειτουργικού συστήματος των Βαυαρών, 7.0.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στον εξοπλισμό που θα έχουν στη διάθεσή τους, οι επιβάτες του πίσω καθίσματος οι οποίοι εκτός από την άνεση που θα εγγυώνται οι επιβλητικές διαστάσεις του νέου μοντέλου θα έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες του infotainment μέσω μιας οθόνης αφής, δυνατότητα σύνδεσης έξυπνων συσκευών μέσω USB και θύρες φόρτισης.

Ως έκδοση παραγωγής, η νέα Χ7 θα έχει ως αφετηρία την αρχιτεκτονική CLAR την οποία θα πλαισιώσουν μεταξύ άλλων ο twin-turbo V8 των 4,4 λίτρων και ο εξακύλινδρος diesel των 3,0 λίτρων.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η νέα Χ7 θα κατασκευάζεται αποκλειστικά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της BMW, στο Spartanburg από όπου και θα εξάγεται σε Ευρώπη και Κίνα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024