
Βολές ΝΔ κατά Σπίρτζη για το έργο που κατακύρωσε στον Καλογρίτσα
Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής άφησε αιχμές για τις διαδικασίες και τους πόρους που χάθηκαν για τον οδικό άξονα Πάτρας - Πύργου
Βολές κατά του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη εξαπέλυσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ και βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής για την κατακύρωση τμήματος του οδικού άξονα Πάτρας – Πύργου στην κοινοπραξία «Τοξότης», συμφερόντων του Χρήστου Καλογρίτσα.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η κατακύρωση του πρώτου τμήματος του οδικού άξονα Πάτρας-Πύργου στην κοινοπραξία “Τοξότης”, συμφερόντων του Χρήστου Καλογρίτσα, δεν ξαφνιάζει κανέναν. Ο κ. Σπίρτζης, με την απόφασή του αυτή, δείχνει ότι δεν προβληματίστηκε ούτε από την πολύ μεγάλη έκπτωση (53,05%!) που προσέφερε η συγκεκριμένη κοινοπραξία, ούτε από το γεγονός ότι η Τράπεζα Αττικής δεν ανανέωσε την εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης προς την εταιρεία, δεδομένου ότι εμφανίζει χρέη προς την τράπεζα ύψους 117 εκατ. ευρώ».
Σύμφωνα με τον κ Καραμανλή, «ουδείς θα εκπλαγεί αν ο κ. Σπίρτζης προχωρήσει άμεσα και στην κατακύρωση των υπολοίπων τριών τμημάτων στην “Τοξότης”. Άλλωστε, χωρίς λόγο επέλεξε την κατάτμηση του έργου και χάθηκαν τόσος χρόνος και τόσοι πόροι για ένα έργο που περιμένει επί χρόνια ολόκληρη η Πελοπόννησος. Ο κ. Σπίρτζης αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη των επιλογών του».
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
- Το φετινό Ελ Νίνιο θα είναι «το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Κακά μαντάτα για τον καιρό μέχρι το 2027
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
- Άνω Λιόσια: «Ήθελα να δω εάν είχε νερό ή βενζίνη» – Τι λέει ο 85χρονος που προκάλεσε φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού του

