Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Επικό βίντεο του Ηρακλή για τα διαρκείας (vid)

Επικό βίντεο του Ηρακλή για τα διαρκείας (vid)

Ο Ηρακλής στο πλαίσιο της καμπάνιας των διαρκείας δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν επαγγελματίες ηθοποιοί και έχει τρελό γέλιο

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε ο Ηρακλής για να προωθήσει την νέα του συνεργασία με το ΡΕΤΟ (Μη Κρατική Οργάνωση) με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Οι «κυανόλευκοι» καλούν τους φίλους της ομάδας να σηκωθούν από τους καναπέδες τους και να τους ανταλλάξουν με ένα εισιτήριο διαρκείας.

Συγκεκριμένα το τμήμα marketing του Ηρακλή δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί, Ήρα Κατσούδα, Ανδρέας Πασπάτης αλλά και ο αμυντικός των “κυανόλευκων” Μιχάλης Γιαννίτσης, που προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να σταματήσει την αγανακτισμένη γυναίκα που κυνηγάει τον καναπέ της.

Day 2 Καναπές

Φέρε τον καναπέ σου στην Μίκρα και εμείς σου δίνουμε ένα διαρκείας!Γιατί αν θες διαρκείας, δεν κάθεσαι!Tις καλύτερες μας μέρες, δεν τις ζήσαμε ακόμη!#Iraklis #Iraklisfc1908 #sol_iraΟι καναπέδες θα δοθούν στο ΡΕΤΟ.Το Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια Μ.Κ.Ο. με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, ένα δίκτυο Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας με σκοπό την ψυχική, πολιτιστική και πνευματική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο και ιδιαίτερα τους τοξικομανείς.Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν όλες τις Θύρες εκτός των VIPCredits.Act. Ira Katsouda / Andreas PaspatisFilmed / Edited. Jannis TomtsisIRAKLIS FC 2018 All rights reserved ©

Δημοσιεύτηκε από FC Iraklis 1908 στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024