Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Λόπες για συμβόλαιο μέχρι το 2022

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Λόπες για συμβόλαιο μέχρι το 2022

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον τραυματία Έλντερ Λόπες για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022

Με τον πλέον έμπρακτο τρόπο, την ανανέωση συμβολαίου, στηρίζει η ΑΕΚ και τον Έλντερ Λόπες που υπέστη ρήξη χιαστού στις 29 Σεπτεμβρίου στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Το ίδιο είχε πράξει η Ένωση και στις αντίστοιχες περιπτώσεις των Πέτρου Μάνταλου, Βασίλη Λαμπρόπουλου και Μιχάλη Μπακάκη, ενώ το επιδίωξε και μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον Γιάκομπ Γιόχανσον, χωρίς όμως στις δύο τελευταίες περιπτώσεις να προκύψει συμφωνία για περαιτέρω σύμπλευση.

Ο Τσιγκρίνσκι αρνήθηκε να γίνει γι’ αυτό το λόγο η ανανέωση και ήθελε να αποδείξει αγωνιστικά ότι το αξίζει, ενώ ο Γιόχανσον ήθελε να φύγει από την χώρα εξ’ αρχής και δεν το συζήτησε καν. Όπως κι έγινε.

Ο Έλντερ Λόπες από την πλευρά του (που βαδίζει προς τα 30α γενέθλια του) συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία με την ΑΕΚ μέχρι το 2022. Σημειωτέον είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2017 από την Λας Πάλμας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Μετά τον τραυματισμό του η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ ήταν για διετή ανανέωση με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, ωστόσο ο Λόπες επιθυμούσε κλειστό συμβόλαιο. Έτσι και αποφασίστηκε να γίνει και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί το deal.

Μάλιστα, οι αποδοχές του θα είναι ανεβασμένες (έπαιρνε 300.000 ευρώ ετησίως), ενώ θα μπει και ρήτρα.

Έτσι, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ικανοποιείται σε απόλυτο βαθμό σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ίδιο κατά την οποία πρέπει να δουλέψει σωστά για να επανέλθει δυνατός. Στην ΑΕΚ άλλωστε θεωρούν ότι ο Λόπες ακόμη δεν έχει δώσει το μάξιμουμ που μπορεί αγωνιστικά, μιας και αποτελεί ένα… πολυεργαλείο αριστερά για τη θέση του μπακ χαφ.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024