Τουπάν: Όνειρο να παίζουμε με τον Μπλατ
Ο Γάλλος φόργουορντ αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τον προπονητή του Ολυμπιακού αλλά και την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Χίμκι στη Ρωσία
Το σημαντικό αυτήν την περίοδο είναι ο Ολυμπιακός να βρει τον ρυθμό του. Ο Αξέλ Τουπάν στάθηκε στις δηλώσεις του στην ανοιχτή προπόνηση των Πειραιωτών για το ματς με την Χίμκι ενώ έκανε ειδική μνεία για τον Ντέιβιντ Μπλατ και το πως θέλει η ομάδα του να αγωνίζεται.
Αρχικά δήλωσε: «Είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι για την Ευρώπη κι είμαστε ενθουσιασμένοι. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, ανυπομονούμε να πάμε στο Ρωσία».
Αναφορικά για το γεγονός ότι η ομάδα του παίζει το πρώτο ματς εκτός έδρας είπε:«Δεν έχει καμία διαφορά για εμάς. Ίσως είναι καλύτερα να αρχίζεις με ένα παιχνίδι εκτός έδρας γιατί η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Θα έλεγα πως είναι κι αβαντάζ για εμάς»
Τέλος για το αν έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Μπλατ δήλωσε: «Είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστείς στον κόουτς Μπλατ. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει σε γρήγορο ρυθμό. Τώρα πρέπει όμως βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι».
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (παράταση)
- Δεν σταματάει: Νέα ρεκόρ από τον θρυλικό Λιονέλ Μέσι (pic)
- Οι 11άδες στο Ελβετία – Κολομβία για τους «16» του Μουντιάλ (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442