Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ : Άνθρακας ο συριζαϊκός θησαυρός για το ΚΕΕΛΠΝΟ

ΝΔ : Άνθρακας ο συριζαϊκός θησαυρός για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Οι πραγματογνώμονες επιβεβαίωσαν ότι δεν έχουν διαπιστώσει κανένα έλλειμμα, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς και τις δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, τονίζει η ΝΔ

Για πλήρη κατάρρευση της «κυβερνητικής μυθοπλασίας για την ύπαρξη ελλειμμάτων στο ΚΕΕΛΠΝΟ» κάνει λόγο η ΝΔ μετά την παράδοση του σχετικού πορίσματος των ορκωτών λογιστών στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.

«Οι πραγματογνώμονες επιβεβαίωσαν ότι δεν έχουν διαπιστώσει κανένα έλλειμμα, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς και τις δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων» επισημαίνει η ΝΔ, τονίζοντας ότι «ακόμη ένας συριζαϊκός θησαυρός αποδεικνύεται άνθρακας».

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι «στη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την υγεία κατέρρευσε πλήρως η κυβερνητική μυθοπλασία για την ύπαρξη ελλειμμάτων στο ΚΕΕΛΠΝΟ.»

» Η πραγματογνωμοσύνη που διατάχθηκε μετά την καταγγελία του κ. Πολάκη για έλλειμμα 230 εκατ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ -τα οποία θυμίζουμε ότι σε πέντε λεπτά μετέτρεψε σε 140 εκατομμύρια- έγιναν, σύμφωνα με το πόρισμα, λογιστική διαφορά 87 εκατ. ευρώ.»

» Σήμερα, οι πραγματογνώμονες επιβεβαίωσαν ότι δεν έχουν διαπιστώσει κανένα έλλειμμα, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς και τις δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων».

«Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη για τα 87 εκατ. ευρώ των “δαπανών ειδικού σκοπού”, τα οποία αποδεικνύονται από τις τραπεζικές κινήσεις προκειμένου να μην υπάρχει ούτε η λογιστική διαφορά. Φυσικά η πλειοψηφία αρνήθηκε» συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της η Αξιωματική Αντιπολίτευση και καταλήγει:

«Ακόμη ένας συριζαϊκός θησαυρός αποδεικνύεται άνθρακας».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024