Δε θα είναι ξανά υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας, ο Γιώργος Καμίνης, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην συνεδρίαση της Δημοτικής του Ομάδας, το απόγευμα της Τετάρτης.

«Ήδη από το 2010 υποστήριζα ότι μία θητεία δεν αρκεί, δύο όμως είναι ικανές να δείξουν τι μπορεί να κάνει ένας δήμαρχος. Δύο θητείες είναι αρκετές για να αποδείξουμε πόσο σεβαστήκαμε το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες της Αθήνας. Το υποστηρίζω και σήμερα. Μπορεί οι καιροί να είναι ιδιαίτεροι, και όλα να γίνονται πολύ πιο δύσκολα και αργά, αλλά όντως σε δύο θητείες δείξαμε ποιοι είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε και προς ποια κατεύθυνση μπορούμε να πάμε την πόλη. Η πόλη έχει, επιτέλους, πόρους και στρατηγικό σχέδιο και ο δήμος οργάνωση. Τρίτη εντολή από το εκλογικό σώμα δεν θα διεκδικήσω».

»Για την παράταξή μας »Δικαίωμα στην πόλη» νιώθω υπερήφανος. Επί μια οκταετία, δίνει το στίγμα της στην πόλη και στην αυτοδιοίκηση. Να ξέρετε όλοι ότι το αποτύπωμα που θα αφήσει στην Αθήνα θα είναι πολύ βαθύτερο από αυτό που φαίνεται σήμερα. Η παράταξη αυτή έχει πλούτο. Η παράταξή μας μπορεί και θα συμβάλω ο ίδιος προσωπικά, ώστε να αποτελέσει τη βάση, τη μαγιά για τις νέες προοδευτικές συγκλίσεις στον δήμο Αθηναίων και εύχομαι σε όλους σας να είστε παρόντες σε αυτές.

»Όμως, η παράταξη δεν είναι προίκα να μεταβιβαστεί. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι μαζί σας. Με όλους σας αλλά και με τον καθένα και τη καθεμιά ξεχωριστά με ενώνουν εμπειρίες που, αν τις βάλεις τη μια δίπλα στην άλλη, συνθέτουν τη μεγάλη πορεία που έχει διαγράψει η Αθήνα μας από το 2010 έως σήμερα. Θεωρώ αυτονόητο ότι έως τις 31 Αυγούστου, δηλαδή έως το τέλος της θητείας μας συνεχίζουμε με τη ίδια και ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση τη δουλειά μας. Την υλοποίηση του προγράμματος του »Δικαιώματος στην πόλη». Είναι καθήκον μας. Αυτή θα είναι η παρακαταθήκη μας».