Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Μαγιόρκα

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Μαγιόρκα

Ο απολογισμός των πλημμυρών που έπληξαν στη διάρκεια της περασμένης νύκτας το ισπανικό νησί της Μαγιόρκας αυξήθηκε σε οκτώ νεκρούς, ανακοινώθηκε από τις περιφερειακές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων

Ο απολογισμός των πλημμυρών που έπληξαν στη διάρκεια της περασμένης νύκτας το ισπανικό νησί της Μαγιόρκας αυξήθηκε σε οκτώ νεκρούς, ανακοινώθηκε από τις περιφερειακές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων.

«Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των έντονων χθεσινών βροχοπτώσεων αυξήθηκε σε οκτώ», ανακοίνωσαν μέσω του Twitter οι εν λόγω υπηρεσίες.

Χείμαρροι νερού και λάσπης παρέσυραν αυτοκίνητα στους στενούς δρόμους της ανατολικής πόλης Σαντ Γιόρενκ. Ποταμοί υπερχείλισαν και κατέκλυσαν δρόμους και σπίτια, αναγκάζοντας κατοίκους να αναζητήσουν καταφύγιο στο αθλητικό κέντρο της γειτονικής πόλης Μανακόρ.

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι αγνοούνται, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais και άλλα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων γνωστοποίησαν πως δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτόν τον αριθμό. Δύο από τα θύματα είναι Βρετανοί.

Εικόνες που αναρτήθηκαν στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αυτοκίνητα να έχουν παρασυρθεί από χειμάρρους λασπόνερων μέσα σε στενούς δρόμους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024