Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Morgan γιορτάζει τα 110 χρόνια της με ειδικές εκδόσεις

Η Morgan γιορτάζει τα 110 χρόνια της με ειδικές εκδόσεις

Η βρετανική φίρμα επ’ αφορμή των γενεθλίων της ετοιμάζει μια σειρά αναβαθμίσεων για τα 3 Wheeler, Plus 4 και Roadster που αν και δεν επιφέρουν δραστικές αλλαγές στο γνώριμο χαρακτήρα τους, αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να θυμηθεί κανείς την εξαίσια ρετρό προσωπικότητά τους.

Η βρετανική φίρμα των ρετρό τετράτροχων δημιουργημάτων, με αφορμή τα 110α γενέθλιά της το 2019, ανακοίνωσε μια σειρά επετειακών εκδόσεων με αφορμή των τριών, πλέον, μοντέλων της, καθώς το Plus Eight σταμάτησε να κατασκευάζεται νωρίτερα μέσα στην χρονιά και η γκάμα της Morgan αποτελείται από τα 3 Wheeler, Plus 4 και Roadster.

Τα τρία παραπάνω μοντέλα λοιπόν θα επωφεληθούν από μια σειρά σχεδιαστικών ιδιαιτεροτήτων και τεχνολογικών αναβαθμίσεων που θα αναλάβουν να υπενθυμίζουν στους ιδιοκτήτες τους την μακρόχρονη ιστορία της βρετανικής φίρμας η οποία αν και επιμένει στις φόρμες  και σε τεχνολογίες του παρελθόντος, αποτελεί μια ευχάριστη παραδοξότητα στον κόσμο της αυτοκίνησης.

Αναλυτικότερα, τα Plus 4 και Roadster θα επωφεληθούν από ανασχεδιασμένα μέρη στο κατώτερο μπροστινό τμήμα, ένα νέο πιο σπορ σύστημα εξαγωγής, νέες δερμάτινες δέστρες για το καπό ενώ στο εσωτερικό τους έχει προστεθεί ένα νέας σχεδίασης τιμόνι από ξύλο ή επενδεδυμένο με δέρμα αναλόγως με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη καθώς και σπορ καθίσματα με επενδύσεις από δέρμα Yarwood. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να επιλέξουν την περαιτέρω διακόσμηση των καθισμάτων με το logo της επετειακής εκδοχής.

Τα δύο τετράτροχα μοντέλα της Morgan, εμπλουτίζουν επίσης την χρωματική τους παλέτα με τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις όπως έχουν αναδειχθεί από την υπεραιωνόβια ιστορία της φίρμας.

Επίσης όπως σημειώνει η Morgan επιχειρώντας να τονίσει τη σημασία των παραπάνω αναβαθμίσεων, η αξία τους ξεπερνά τις 8.000 στερλίνες χωρίς ωστόσο αυτό το ποσό να προστεθεί στην αρχική αξία των δύο μοντέλων.

Το 3 Wheeler  με τη σειρά του αποκτά μαύρα roll hoops, μαύρα καλύμματα για τις απολήξεις της εξατμισης και ένα νέο κάλυμμα κινητήρα σε απόχρωση αντίστοιχη του αμαξώματος, επωφελούμενο από αναβαθμίσεις αξίας 3.000 στερλίνων.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024