Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άξιζε η αναμονή για Μπογέ
Ο Λούκας Μπογέ

Άξιζε η αναμονή για Μπογέ

Η πρώτη εμφάνιση του Λούκας Μπογέ με τα κιτρινόμαυρα μπορεί να καθυστέρησε αρκετά, ωστόσο φρόντισε να κάνει κατανοητό τι μπορεί να δώσει στην Ένωση ο αργεντινός άσος

Η πρώτη εμφάνιση του Λούκας Μπογέ με τα κιτρινόμαυρα μπορεί να καθυστέρησε αρκετά, ωστόσο φρόντισε να κάνει κατανοητό τι μπορεί να δώσει στην Ένωση ο αργεντινός άσος.

Ο 22χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο είναι παίκτης με ποιότητα που μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ. Ένας ποδοσφαιριστής ικανός να ανεβάσει επίπεδο την Ένωση και να δώσει λύσεις. Κάτι που φάνηκε και στο λίγο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μπογέ είχε συμμετοχή στη φάση του γκολ, που ξεκινά από δική του προσπάθεια. Ενώ γενικώς η παρουσία του δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού, που δυσκολευόταν να τον αναχαιτίσει. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν χώροι και το παιχνίδι να μεταφερθεί στην περιοχή των Ερυθρόλευκων.

Είναι σαφές πως η διακοπή του πρωταθλήματος λειτουργεί ευεργετικά για τον 22χρονο άσο. Που θα έχει τον χρόνο να ανεβάσει στροφές και να είναι έτοιμος με την επιστροφή στη δράση. Προκειμένου να αποτελέσει πλέον σταθερά στο παιχνίδι του Δικεφάλου και να γίνει ένας από τους παίκτες-«κλειδιά» στο σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο προπονητής του Δικεφάλου περιμένει πολλά από τον αργεντινό άσο. Ο Ουζουνίδης υπολογίζει να έχει τον Μπογέ στο 100% προς το τέλος του μήνα. Έτσι ώστε ο 22χρονος επιθετικός να ενισχύσει την ΑΕΚ στα δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια που έχει μπροστά της. Που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ με Άγιαξ και Μπενφίκα. Δύο παιχνίδια στα οποία η Ένωση θα παίξει τα ρέστα της για την περαιτέρω πορεία της στην Ευρώπη.

Ο Μπογέ έδειξε στο ντέρμπι ένα πρώτο δείγμα των δυνατοτήτων του και αυτό ήταν κάτι παραπάνω από θετικό. Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ δεν μπορούν να κρύψουν την ικανοποίησή τους αφενός για την απόδοση του παίκτη και αφετέρου για το γεγονός πως δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, σε σχέση με το ζήτημα του τραυματισμού του.

Ο 22χρονος άσος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο παιχνίδι της Παρασκευής με τη Λαμία ώστε να βρει ρυθμό. Με τον Ουζουνίδη να στοχεύει στο να χρησιμοποιήσει για περισσότερο χρόνο τον Μπογέ, σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μιας και πλέον φαίνεται πως ο 22χρονος άσος έχει αφήσει οριστικά πίσω το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024