Ενέργεια και πνοή θα δώσει στην Εθνική ομάδα το νέο… αίμα όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ευθύμης Κουλούρης.
Παράλληλα, ο επιθετικός του Ατρόμητου (δανεικός από τον ΠΑΟΚ) τόνισε ότι «είναι στο χέρι μας» τα επόμενα παιχνίδια στο Nations League με αντιπάλους την Ουγγαρία (12/10, 21:45, ΟΑΚΑ) και τη Φινλανδία (15/10, 21:45, Τάμπερε).
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
Ο επιθετικός του Ατρόμητου, Ευθύμης Κουλούρης, μίλησε για τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας απέναντι σε Ουγγαρία και Φινλανδία και τόνισε ότι είναι ματς που μπορεί και πρέπει να τα κερδίσει η «γαλανόλευκοι». Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 22χρονος στράικερ:
-Για τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής: «Είναι στο χέρι μας τα επόμενα παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τις νίκες. Είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα στην Ουγγαρία. Αρχής γενομένης από την Παρασκευή πρέπει να τελειώσουμε τα ματς. Πρέπει να είμαστε τυχεροί και υγιείς για να πάρουμε τις νίκες».
-Για το νέο πρόσωπο της Εθνικής ομάδας: «Έχουμε αλλάξει σελίδα με πολλούς νεαρούς παίκτες. Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις ομάδες τους εντός ή εκτός Ελλάδας. Υπάρχουν παίκτες για κάθε θέση ώστε να δώσουν αυτό που μπορούν, καθώς έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Έρχεται και νέο αίμα και χτίζουμε κάτι καλό. Χρειάζεται υπομονή όπως όλες οι ομάδες».
-Για το αν θα ωφελήσει να μην υπάρχει σταθερός κορμός στην Εθνική ομάδα: «Βλέπουμε πως έρχονται νέοι παίκτες που δείχνουν πως αξίζουν και μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Νομίζω πως οι νέοι παίκτες θα δώσουν ενέργεια και πνοή στην ομάδα και θα καταφέρουμε πράγματα όπως παλιά».
-Για την παρουσία μελών της Εθνικής ομάδας στο πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία»: «Δύσκολο πράγμα να σε ανακρίνουν οι μικροί μαθητές. Έχουν ερωτήσεις αγνές, όπως είχαμε κι εμείς στην ηλικία τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και βρεθήκαμε με τα παιδιά, είδαμε όμορφες ζωγραφιές. Είναι πολύ σημαντικό να μεγαλώνουν σε τέτοιους χώρους».
-Για το αν ονειρεύεται να τον ζωγραφίσει κάποιος μαθητής: «Θα ήθελα να βρεθώ κι εγώ σε μια ζωγραφιά μαθητή, γιατί όχι; Θέλω να βοηθήσω φέτος αρκετά την ομάδα μου».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.