Βασιζόμενη στο οπτικοακουστικό υλικό από την τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία κατά του Κώστα Φορτούνη για ανάρμοστη συμπεριφορά στον πανηγυρισμό του.

Το συμβάν με τον σκόρερ των Ερυθρόλευκων εκτυλίχθηκε μπροστά από την παιδική εξέδρα με την Ένωση να υποστηρίζει ότι οι γονείς αντέδρασαν έντονα και απαίτησαν από την ΠΑΕ να κινηθεί εναντίον του ποδοσφαιριστή.

Κατόπιν αυτών ο Φορτούνης αναμένεται να κληθεί σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Με δήλωσή του πάντως στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» την Τρίτη 9/10 ο διεθνής παίκτης ζήτησε συγγνώμη:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς ζητάω συγγνώμη, γιατί πάνω στην ένταση είπα κάτι που δεν έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, πόσο μάλλον όταν βάζεις ένα γκολ που φέρνει την ομάδα κοντά στην νίκη. Μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Προφανώς και δεν ήξερα ότι στην μεριά εκείνης της εξέδρας υπήρχαν μικρά παιδιά και ήταν λάθος μου. Απλά ξέσπασα με αυτό τον τρόπο και παραδέχομαι ότι ήταν λάθος μου. Όμως είναι και λάθος να με χρεώνουν και να λένε ότι γνώριζα και το έκανα επίτηδες. Αν είναι δυνατόν.

Όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα μου και ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που θα γνώριζα ότι στο σημείο αυτό είναι μικρά παιδιά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα. Ακόμα και μεγαλύτεροι σε ηλικία να ήταν πάλι το ίδιο θα έλεγα. Ήταν λάθος μου το παραδέχομαι και θα δεχθώ τις οποιεσδήποτε συνέπειες, γιατί έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

Το θέμα είναι ότι δεχθήκαμε πολλές φραστικές επιθέσεις από την εξέδρα. Μας έβριζαν συνέχεια και την οικογένειά μου. Τους δικαιολογώ γιατί όταν πονάς, τότε θα βρίζεις και θα αντιδράς με αυτό τον τρόπο. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν κερδίσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και δώσαμε δικαιώματα. Όμως δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και θα πάρουν τις απαντήσεις οι αντίπαλοι. Τον Ολυμπιακό μην τον ξεγράφουν».

Γράψτε το σχόλιό σας