«Ποδοσφαιρικοί» πανηγυρισμοί σε εκλογές αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ.
Αναφορές για «τουμποφλό στους ηττημένους» και καταγγελίες για σκοταδιστές και απειλές για ψήφους σε εκλογικές παρατάξεις
Έξαλλους πανηγυρισμούς φανατικών οπαδών με βεγγαλικά και καπνογόνα για κατάκτηση τροπαίου, αναφορές για «τουμποφλό» που ζητούν οι ηττημένοι και σύνδεση των ηττημένων με τα ποσοστά των …ομοφυλοφίλων στην ΕΛ.ΑΣ, περιλαμβάνουν τα επινίκια των αξιωματικών της Αστυνομίας (ανάμεσα σε αυτούς ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματούχοι) για τις συνδικαλιστικές εκλογές στην Αττική, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.
Εκείνοι που πανηγυρίζουν με εντυπωσιακό τρόπο σαν να βρίσκονται σε θύρα οπαδών είναι οι αξιωματικοί μέλη της Ενωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Αξιωματικών (Ε.Σ.Κ.Α.) που συγκέντρωσε ποσοστό 82% των ψήφων, ενώ η Ανοιχτή Κίνηση Δημοκρατών Αξιωματικών(ΑΚΙΔΑ) -πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ- περιορίσθηκε σε ποσοστό 18%.
Ομως σε αυτές τις εκλογές υπήρξαν διάφορα αξιοσημείωτα περιστατικά… Δύο ημέρες νωρίτερα υπήρξε καταγγελία αξιωματικού που υπηρετεί στη Βουλή που ανέφερε ότι «τον πλησίασαν δύο στελέχη της ΑΚΙΔΑ που ζήτησαν από τον ίδιο και τους άλλους αξιωματικούς να τους ψηφίσουν με επαλειλούμενο ότι μπορεί να μετατεθούν από την εν λόγω υπηρεσία».
Ακόμη, σε μηνύματα και αναρτήσεις τους, συνδικαλιστες της νικήτριας παράταξης αναφέρονταν στον υποψήφιο αρχηγό ότι «δεν είσαι ηγέτης της παπάτζας όπως άλλοι…», ενώ υπάρχουν αναφορές για «νίκη εναντίον των σκοταδιστών» χωρίς να δίνονται άλλες λεπτομέρειες.
Αξιοσημείωτα είναι και ορισμένα σχόλια αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ όπου σημειώνουν «τελικά βάσει αποτελεσμάτων όπου η ΑΚΙΔΑ άγγιξε το 20% επιβεβαιώνεται η δήλωση αξιωματικού (ο οποίος δηλώνει ότι εναντιώνεται στις σεξουαλικές διακρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ) ότι ένας στους πέντε αστυνομικούς είναι gay».
Συμπληρώνεται ότι σε άλλο μήνυμα αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ αυτός αναφέρει ειρωνικά «οι Ακιδαίοι θέλουν σόδα για την χώνεψη». Για να συμπληρώσει κάποιος άλλος «τι να κάνει η σόδα, τουμποφλό θέλουν…»!
Οσον αφορά τα βίντεο που αναρτήθηκαν με τα βεγγαλικά και τους πανηγυρισμούς αλά Πρωτάθλημα στην Ομόνοια, ένας εκ των συνδικαλιστών αξιωματικών συνέστησε «προτείνω να μην δημοσιεύσετε το βίντεο με καπνογόνα στο δίκτυο». Για να συμπληρώσει όμως κάποιος άλλος «γιατί ; Μην μας χαλάσουν την διαγωγή»;
- Άργος: Διασωληνωμένος με τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Μάχη με τα κύματα στην Κεφαλονιά: Πώς μία νεαρή ναυαγοσώστρια έσωσε 7 ανθρώπους από επικίνδυνο ρεύμα
- Η ταινία «Backrooms» ξεπέρασε τα 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως – Ρεκόρ σε Κίνα, Γαλλία, Ρωσία
- Δήμος Αθηναίων: Τα πρώτα 100 κλιματιστικά σε ευάλωτα νοικοκυριά
- Θεσσαλονίκη: Περιβαλλοντική ρύπανση από βουνά αποβλήτων σε παράνομη εταιρεία ανακύκλωσης – Συνελήφθη 46χρονος
- Το «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες» στο ακριτικό Πωγώνι και στη Δερόπολη της Αλβανίας
- Ο Μέσι εξήγησε γιατί… λύγισε μετά την επική ανατροπή της Αργεντινής επί της Αιγύπτου
- Σε εξέλιξη η συνεδρίαση στην Επιτροπή Θεσμών για τις υποκλοπές – Να κληθούν Ντίλιαν, Δημητριάδης ζητά η αντιπολίτευση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442