Ιταλία: «Να πέσουν οι τόνοι στον διάλογο με τις Βρυξέλλες» ζητεί ο ΥΠΟΙΚ
Μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της ιταλικής Βουλής
Ο Ιταλός υπουργός οικονομικών Τζοβάνι Τρία, μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της ιταλικής βουλής, δήλωσε ότι συμφωνεί με τον πρόεδρό της Ρομπέρτο Φίκο ότι «οι τόνοι στον διάλογο με τις Βρυξέλλες πρέπει να πέσουν».
Πρόσθεσε, δε, ότι ο νέος κρατικός προϋπολογισμός της Ιταλίας εγγυάται οικονομική ανάπτυξη και χαρακτηρίζεται από αίσθημα ευθύνης.
Ο Τζοβάνι Τρία υπογράμμισε ότι πρέπει να ακολουθηθεί μια στρατηγική, η οποία να ευνοήσει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και δήλωσε βέβαιος ότι η Ιταλία μέσα στην επόμενη τριετία θα καταφέρει να μειώσει τόσο την σχέση ελλείμματος- ΑΕΠ, όσο και το δημόσιο χρέος της.
- Κεφαλονιά: Κοκαΐνη, κάνναβη και αλκοόλ στο αίμα της Μυρτούς – Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
- Έκρυβαν χειροβομβίδα σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην Κυψέλη
- Τέμπη: Επιμένει στην «ατομική ευθύνη» του σταθμάρχη το Δημόσιο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Άγιος Δημήτριος: Τι λέει η πρώην σύντροφος του 20χρονου δράστη – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για το στυγερό έγκλημα
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442