Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΛΑΕ: Η κυβέρνηση αυταρχισμού μάς γυρίζει σε σκοτεινούς χρόνους

ΛΑΕ: Η κυβέρνηση αυταρχισμού μάς γυρίζει σε σκοτεινούς χρόνους

Η ΛΑΕ χαρακτηρίζει «για γέλια και για κλάματα» την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας ότι οι ισχυρισμοί του Π. Λαφαζάνη περί παρακολούθησης είναι παντελώς αβάσιμοι και σε ουδεμία περίπτωση ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Άμεση ήταν η απάντηση του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ότι οι ισχυρισμοί του περί παρακολούθησης είναι παντελώς αβάσιμοι και σε ουδεμία περίπτωση ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σε ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Ενότητα εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για συνενοχή της. «Αντί να απαντήσει η ίδια στις καταγγελίες του Π. Λαφαζάνη, σιωπά ένοχα και συνένοχα. Και σιωπά γιατί όλοι πια ξέρουν ότι είναι μια κυβέρνηση αυταρχισμού, παρακολουθήσεων και νέου φακελώματος, που γυρίζει την χώρα δεκαετίες πίσω σε σκοτεινούς καταδικασμένους χρόνους».

Παράλληλα, χαρακτηρίζει «για γέλια και για κλάματα» την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας. «Αλίμονο, αν η ΕΛ.ΑΣ. αναγνώριζε επισήμως και δημοσίως ότι παρακολουθεί τα τηλέφωνα του γραμματέα του ΠΣ της ΛΑΕ. Ποτέ και πουθενά καμιά Ασφάλεια και καμιά κρατική υπηρεσία και στα πιο μαύρα καθεστώτα δεν έχει αναγνωρίσει και επιβεβαιώσει παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων».

«Όπως η ΕΛ.ΑΣ δεν θα αναγνώριζε ποτέ ότι καμεραμάν, video, κινητά και μαγνητόφωνα παρακολουθούσαν και κατέγραφαν συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις μελών και στελεχών της ΛΑΕ και προσωπικά την δράση του Π. Λαφαζάνη, αν το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» δεν συνέτασσε δικογραφία, στην οποία έπρεπε, δήθεν, να στοιχειοθετήσει τις κατασκευασμένες στα άδυτα του Μαξίμου κατηγορίες σε βάρος του Π. Λαφαζάνη και συναγωνιστών του» προσθέτει.

Όπως αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα, «η κυβέρνηση Τσίπρα, αφού ξεπούλησε τις αρχές, τις αξίες, τα οράματα και τις δεσμεύσεις του παλιού ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρεί, ως ύστατο καταφύγιο, να κρατηθεί στην εξουσία με τα ΜΑΤ, τον χημικό πόλεμο ενάντια σε όσους αγωνίζονται, με τις ρυθμίσεις για ιδιώνυμα αδικήματα, με τις παρακολουθήσεις και καταγραφές και τις μαζικές διώξεις αγωνιστών, που στρέφονται πρώτα απ’ όλα ενάντια στην ανερχόμενη πολιτική δύναμη, η οποία και συνιστά τον πραγματικό εφιάλτη της και εφιάλτη του συστήματος: την Λαϊκή Ενότητα».

«Οι πολιτικές μέρες μια κυβέρνησης ψέματος, ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου και αποικιοποίησης της χώρας είναι μετρημένες, όπως, ας μην αυταπατώνται, μετρημένες θα είναι και οι μέρες ενός σάπιου, διεφθαρμένου, παραδομένου και παρακμιακού κατεστημένου πολιτικού συστήματος που καταδικάζει την χώρα και την νεολαία σε ένα σύγχρονο εξανδραποδισμό» καταλήγει η Λαϊκή Ενότητα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024