Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δυτική Όχθη : Παλαιστίνιος τραυμάτισε θανάσιμα δύο Ισραηλινούς

Δυτική Όχθη : Παλαιστίνιος τραυμάτισε θανάσιμα δύο Ισραηλινούς

Ένας Παλαιστίνιος πυροβόλησε και τραυμάτισε την Κυριακή τρεις Ισραηλινούς σε βιομηχανικό πάρκο που βρίσκεται δίπλα σε εβραϊκό οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Οι δύο από τους τρεις Ισραηλινούς, μια γυναίκα κι ένας άντρας, υπέκυψαν στα τραύματα τους, ενώ η Τρίτη τραυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και φέρει βαριά τραύματα.

Ένας Παλαιστίνιος πυροβόλησε και τραυμάτισε την Κυριακή τρεις Ισραηλινούς σε βιομηχανικό πάρκο που βρίσκεται δίπλα σε εβραϊκό οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Οι δύο από τους τρεις Ισραηλινούς, μια γυναίκα κι ένας άντρας, υπέκυψαν στα τραύματα τους, ενώ η Τρίτη τραυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και φέρει βαριά τραύματα.

Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε πως πρόκειται για «τρομοκρατική» ενέργεια και πως ο δράστης είναι ένας 23χρονος Παλαιστίνιος ο οποίος εργαζόταν στη βιομηχανική ζώνη του Μπαρκάν, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, και εξακολουθεί να διαφεύγει.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατιωτικό εκπρόσωπο, νεκροί είναι ο άνδρας και η μία από τις δύο γυναίκες που τραυματίσθηκαν από τον ένοπλο. Η άλλη γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή της.

Ο δράστης εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο της βιομηχανικής ζώνης, μέσα στο οποίο άνοιξε πυρ.

Εικόνες από κάμερα επιτήρησης που μεταδόθηκαν από την ισραηλινή τηλεόραση δείχνουν έναν άνδρα οπλισμένο με τουφέκι να κατεβαίνει τρέχοντας σκαλιά και να απομακρύνεται από το εργοστάσιο.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024