«Ο κ. Σαμαράς ζει σε εικονική πραγματικότητα» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην οποία ο πρώην πρωθυπουργός πραγματοποίησε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση, με επίκεντρο το Μακεδονικό.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, ο πρώην πρωθυπουργός «δεν θέλει να αντιληφθεί πως ο ίδιος και το κόμμα του έχασαν σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις το 2015. Δεν μπορεί να παραδεχτεί την καταστροφή που επέφερε στην κοινωνία και την οικονομία της χώρας η κυβέρνησή του. Δεν μπορεί και δεν θέλει να παραδεχτεί πως το διαβόητο «success story» που επιχείρησε να πουλήσει στον ελληνικό λαό ήταν μια φούσκα».

«Δεν θέλει να παραδεχτεί πως η χώρα βγήκε οριστικά και αμετάκλητα από τα μνημόνια τον περασμένο Αύγουστο. Δεν θέλει να παραδεχτεί πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών η Ελλάδα πέτυχε μια εθνικά συμφέρουσα και βιώσιμη λύση» προσθέτει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί «προφανές, επίσης, πως ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ δυσκολεύεται πολύ να εγκαταλείψει την καριέρα του «μακεδονομάχου» με την οποία πορεύτηκε από την εποχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη μέχρι και σήμερα.

«Ίσως και να μη θέλει να παραδεχτεί πως δεν είναι πια αρχηγός της ΝΔ. Αλλά γι’ αυτό δεν μας πέφτει λόγος» καταλήγει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας