Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην αποστολή του Άρη για Νέα Σμύρνη ο αλύγιστος Γκάμα

Στην αποστολή του Άρη για Νέα Σμύρνη ο αλύγιστος Γκάμα

Παρ' ότι είχε υποστεί κάταγμα στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Μπρούνο Γκάμα συμπεριλήφθηκε στη 18αδα του Άρη για το ματς του Σαββάτου (6/10, 18:15) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Ήταν 26 Σεπτεμβρίου, όταν ο Μπρούνο Γκάμα υπέστη κάταγμα χόνδρου αριστερού πλευρικού τόξου στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (1-1) στην Τούμπα.

Παρ’ ότι μάλιστα τις τελευταίες μέρες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα εμφανίζεται διατεθειμένος να σφίξει τα δόντια και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο 6/10 (18:15).

Μάλιστα, ο προπονητής Πάκο Ερέρα επέλεξε ακριβώς 18 παίκτες, οπότε ο Πορτογάλος winger δεν αναμένεται να κοπεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ για την τελευταία προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή 5/10 με την υποσημείωση ότι έμεινε εκτός αποστολής ο λαβωμένος βασικός στόπερ Φραν Βέλεθ:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης (06/10, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024