Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το παλεύει ο Οικονόμου για το ντέρμπι της Κυριακής

Το παλεύει ο Οικονόμου για το ντέρμπι της Κυριακής

Δεν είναι τόσο άσχημη η κατάσταση του Μάριου Οικονόμου και σήμερα θα κριθούν πολλά για το Κυριακάτικο ντέρμπι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το 90λεπτο με την Μπενφίκα που ήταν γεμάτο ένταση και δυνατές μονομαχίες, αποφάσισε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του ρεπό την Πέμπτη. Έτσι σήμερα τους περιμένει στα Σπάτα και από την στιγμή που ο Εζεκίελ Πόνσε είναι εκτός λόγω θλάσης και θα αντικατασταθεί στην 11αδα από τον Μάρκο Λιβάγια που επιστρέφει στην θέση του φορ την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τα φώτα πέφτουν πάνω στον Μάριο Οικονόμου.

Ο έμπειρος Ελληνας κεντρικός αμυντικός υπέστη στο ματς με την Μπενφίκα κάκωση αριστερού γλουτιαίου και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Ουζουνίδη να αγωνιά για την κατάσταση του. Το αν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παραμένει ανοιχτό. Και αυτό διότι τελικά η κατάσταση του δεν είναι τόσο άσχημη, όσο φαινόταν αρχικά.

Ο Οικονόμου δεν πονούσε την επόμενη ημέρα μετά τον αγώνα τόσο πολύ, ωστόσο σε κάθε περίπτωση σήμερα θα κριθούν πολλά για το αν είναι διαθέσιμος για την αποστολή του ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.

Αναφορικά με την ενδεκάδα πάντως δεν αποκλείεται αν το κρίνει ασφαλέστερο ο Ουζουνίδης να βάλει στο βασικό σχήμα είτε τον Ούρος Τσόσιτς, είτε και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο που έμεινε εκτός με ΟΦΗ και Μπενφίκα μετά από εννέα σερί συμμετοχές.

Επίσης, όλα δείχνουν ότι θα είναι 100% έτοιμος για το Κυριακάτικο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ο Αλεφ, δίνοντας μια έξτρα λύση στον προπονητή του για τον ταλαιπωρημένο άξονα.

Πάντως, δεδομένα απόντες για το ντέρμπι είναι οι Πόνσε, Λόπες, Μπογέ και Αλμπάνης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024