Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπερμπάτοφ: Στεναχωριέμαι να βλέπω την Γιουνάιτεντ να χάνει

Μπερμπάτοφ: Στεναχωριέμαι να βλέπω την Γιουνάιτεντ να χάνει

Την πεποίθηση του για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο άλλοτε παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στους τελευταίους αγώνες και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ κλήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική και όχι μόνο κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Ο πρώην παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε ότι είναι αρκετά επίπονο να παρακολουθεί κανείς την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο και τον στήριξε απόλυτα.

Πιο αναλυτικά, ο παλαίαμαχος Βούλγαρος επιθετικός υποστήριξε: «Δεν είμαι στο Ολντ Τράφορντ πλέον. Δεν είμαι στην προπόνηση, δεν μιλάω με τους παίκτης ή τον προπονητή, αλλά κοιτάζω εξωτερικά τα πράγματα πλέον και αυτό που βλέπω δεν είναι καλό. Ως πρώην παίκτης της ομάδας, είναι πολύ επίπονο να την παρακολουθώ γιατί στεναχωριέμαι όταν δεν κερδίζει, όμως πλέον δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή να διαχειρίζεται τόσους παίκτες, όλους αυτούς τους εγωισμούς, επειδή οι ποδοσφαιριστές έχουν πολύ μεγάλη δύναμη.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι στην ομάδα προσπαθούν να διορθώσουν αυτή την μικρή κρίση. Ακόμα δεν μπορώ να φανταστώ οποιονδήποτε παίκτη της Γιουνάιτεντ, να μην δίνει τα πάντα για να αντιστρέψει όλο αυτό το πράγμα».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024