Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τo «δάσος» μπροστά από το «δέντρο»

Τo «δάσος» μπροστά από το «δέντρο»

Ολυμπιακός σημαίνει νίκες, Ολυμπιακός σημαίνει πίεση. Ο φετινός Ολυμπιακός επιβάλλεται να έχει και κάτι ακόμη. Υπομονή και στήριξη. Γιατί; Γιατί δείχνει πως μπορεί να φτιάξει κάτι μεγάλο

Από πιτσιρικάς, βιώνοντας τα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού, έμαθα πως δεν μπορεί να υπάρχει κάτι λιγότερο από τις νίκες και τους τίτλους για τον Ολυμπιακό. Η πίεση στον Ολυμπιακό είναι αφόρητη, δεν την συναντάς πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι ο Ολυμπιακός.

Με αυτές τις συνθήκες κρίθηκαν πολλοί στον Ολυμπιακό χρόνια και χρόνια. Κάποιοι δίκαια, κάποιοι άδικα. Ο Ολυμπιακός φέτος δημιουργεί κάτι καινούργιο, νέα ομάδα από την αρχή σε συντριπτικό ποσοστό.

Μέσα σε πέντε μέρες έδωσε δύο δύσκολα ματς. Μέχρι την περασμένη Κυριακή μετρούσε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και ήταν αήττητος στην Ευρώπη. Τώρα, λίγες μέρες πριν το νέο μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ μετράει δύο σερί ήττες. Οι ήττες φέρνουν γκρίνια, φέρνουν τους… προπονητές του καναπέ στο προσκήνιο.

Βλέποντας το «δέντρο», τα συγκεκριμένα αποτελέσματα δηλαδή και μόνο, οδηγούνται κάποιοι στο συμπέρασμα πως υπάρχει πρόβλημα. Αν δεις το «δάσος» κατά την ταπεινή μου γνώμη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ναι, σωστά ο Μαρτίνς είπε πως είναι καλό που ο κόσμος στηρίζει την ομάδα ακόμη και μετά από ήττες, όμως πρέπει πλέον η ομάδα να γυρίσει στις νίκες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024