Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίνεται ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Νέα «πυρά» Φίλη κατά Παππά

Μαίνεται ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Νέα «πυρά» Φίλη κατά Παππά

Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά με αφορμή τις καταγγελίες για παραδιοίκηση στην ΕΡΤ.

Χθες, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απαντώντας στην κριτική Φίλη για παραδιοίκηση στην κρατική τηλεόραση, πέρασε στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας ταυτόσημη την κριτική του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αυτή που ασκεί ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Φίλης με δήλωση του την Παρασκευή, επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Παππά, φέρνοντας έτσι στο προσκήνιο τον «εμφύλιοι» που μαίνεται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα» σημείωσε σε πολύ υψηλούς τόνους για να προσθέσει:

«Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα , ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει ‘μαύρο’. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.»

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024