Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

To τετράθυρο μοντέλο που θα πάρει μια θέση στη βάση της γκάμας της Cadillac εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην πίστα της General Motors στο Milford, δίνοντας μια γεύση για το πώς δείχνουν τα entry-level μοντέλα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού μιας φίρμας του βεληνεκούς της Cadillac.

Ανεξαρτήτως των εντυπώσεων που προκαλεί το μέγεθος του, σχεδιαστικά το τετράθυρο μοντέλο δείχνει σαν μικρογραφία της επικείμενη CT5, αντλώντας αισθητικές επιρροές από το εντυπωσιακό ομώνυμο coupe πρωτότυπο που προηγήθηκε.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει επίσης το πλήθος αισθητήρων που παρεπιδημούν στις εξωτερικές επιφάνειες της CT4, στοιχείο που δείχνει να ανταποκρίνεται στην υπόσχεση της Cadillac να εφοδιάσει, από το 2020, όλα της τα νέα μοντέλα με το εξελιγμένο σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise το οποίο θα επιτρέπει στους οδηγούς να αποσύρουν τα χέρια τους από το τιμόνι εφόσον κινούνται σε αυτοκινητόδρομο.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα παραγωγής του, σύμφωνα με τα σχέδια της GM, η CT4 θα λανσαριστεί από το 2020 και αφού έχει προηγηθεί το λανσάρισμα της μεγαλύτερης CT5.

Γράψτε το σχόλιο σας