Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάγια Τουρέ: Ένας θρύλος στη φωλιά του μύθου

Γιάγια Τουρέ: Ένας θρύλος στη φωλιά του μύθου

Μίλαν και Ίντερ «φλέρταραν» με την απόκτησή του κι εκείνος αύριο (04/10) επιστρέφει στο Μιλάνο φορώντας την ερυθρόλευκη...

Ο καθεδρικός ναός του Μιλάνου, το χρυσό άγαλμα της Παναγία: La Madonnina, η Piazza Duomo είναι από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης – συνώνυμο του στυλ. Ζευγαράκια ερωτευμένα και «te amo» σε κάθε της γωνία. Αλλά όλα αυτά μάλλον είναι λεπτομέρειες για τους μυημένους στη… θεά μπάλα. Εκείνοι βιώνουν τον δικό τους έρωτα. Νοιάζονται για τη Μίλαν και την Ίντερ. Για το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Για τους Πίπο Ιντζάκι και Χαβιέρ Ζανέτι. Για το ποιος θα επικρατήσει εντός της πόλης και ποιος θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κραταιά αυτοκρατορία της Γιουβέντους.

Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά που χωρίζουν Μίλαν και Ίντερ θα βρείτε και το όνομα του Γιάγια Τουρέ. Δεν είναι κάτι νέο. Ο Ιβοριανός άσος είναι κάτι σαν ανεκπλήρωτος ποδοσφαιρικός έρωτας και για τους δύο. Αμφότερες τον θέλησαν, δεν υπέγραψε ποτέ σε καμία. Μάλιστα ο 35χρονος άσος του Ολυμπιακού έχει πατήσει το γρασίδι του Σαν Σίρο μόνο μία φορά σε επίπεδο συλλόγων. Αλλά νοητά, έχει παίξει εκεί. Τουλάχιστον για τους φίλους και των δύο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024