Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεύμα με θέα την Ακρόπολη

Γεύμα με θέα την Ακρόπολη

Ο Γιάννης Δραγασάκης στην Πλάκα με την Κορίνα Κρέτσου

Η αλήθεια είναι πως ο καιρός βοήθησε. Μιλώ για χθες και για το κλίμα που επικρατούσε στην ταράτσα γνωστού εστιατορίου στην Πλάκα με θέα στην Ακρόπολη, λέει ο Μικροπολιτικός. Ο ένας συνδαιτυμόνας ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης. Μαζί του ο υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης. Αυτοί ήταν Αγγλοι στο ραντεβού τους, μία το μεσημέρι κάθονταν ήδη.

Η ετέρα συνδαιτυμόνας άργησε είκοσι λεπτά, αλλά είχε λόγο. Μιλώ για την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου, που λίγο νωρίτερα είχε περάσει από το Μέγαρο Μαξίμου και είδε τον Αλέξη Τσίπρα. Το γεύμα πάντως εδώ πήγε καλά. Απόψεις αντηλλάχθησαν, ενώ ο άνθρωπός μου που ήταν εκεί μου μίλησε για το ζεστό βλέμμα της Ρουμάνας που δεν είχε σχέση με το παγωμένο βλέμμα των Κεντροευρωπαίων. Να πω πως μέχρι τώρα την εμπειρία των επαφών μαζί της είχε ο Χαρίτσης.

Η Κρέτσου μάλιστα, εκτός από το να πει καλά λόγια για την απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών κονδυλίων στη χώρα μας, θύμισε στο τραπέζι πως είχε υπάρξει η ίδια επαγγελματίας δημοσιογράφος και μάλιστα στις αρχές του ’90 αρθρογραφούσε ακόμη ευρωσκεπτικιστικά.

Σήμερα, η ίδια δηλώνει φανατική ευρωπαΐστρια, πολέμια του απομονωτισμού, όπως επισήμανε με θέρμη. Α, έφαγαν ψάρι και ήπιαν λευκό κρασί, ενώ η ίδια ανακοίνωσε την έγκριση επένδυσης 121 εκατ. ευρώ για την κατασκευή αυτοκινητοδρόμου που θα συνδέει τη χερσόνησο του Ακτίου με την Ιόνια Οδό.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024