Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύπτεται το νέο σήμα της ΝΔ στη γιορτή για τα 44 χρόνια του κόμματος

Αποκαλύπτεται το νέο σήμα της ΝΔ στη γιορτή για τα 44 χρόνια του κόμματος

Στην εκδήλωση - που θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα - βουλευτές και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο λογότυπο του κόμματος

Ιστορικά αλλά και νέα στελέχη της ΝΔ θα δώσουν το παρών το απόγευμα στο Πολιτικό Κέντρο του Μουσείου Μπενάκη σε μία ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τα 44 χρόνια από την επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση – που θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα – βουλευτές και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο λογότυπο του κόμματος. Από τη ΝΔ δεν έχουν δοθεί πολλές πληροφορίες πέρα από το ότι θα συμβολίζει το «ανοιχτό κόμμα».

Για την επετειακή αυτή εκδήλωση – γιορτή έχουν προσκληθεί όλοι οι ενεργεία βουλευτές, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ ενώ θα παρευρεθούν και ιστορικά στελέχη που έχουν αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα τους στο κόμμα, όπως η Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη και ο Πέτρος Μολυβιάτης.

Η εκδήλωση της ΝΔ θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή στο κόμμα ενώ γίνεται σε μία χρονικό συγκυρία όπου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προετοιμάζεται για τις επικείμενες εκλογές τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και για τις εθνικές εκλογές. Ο πρόεδρος του κόμματος αναμένεται να δώσει το στίγμα του για την επόμενη μέρα της ΝΔ, μία εποχή όπου το κόμμα θα ανοίξει τις πόρτες του και σε στελέχη διαφορετικών πολιτικών χώρων, όπως έχει προϊδεάσει ο Κυριάκης Μητσοτάκης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024