Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγγνώμη κύριε Μπέκαμ μήπως έχετε ώρα;

Συγγνώμη κύριε Μπέκαμ μήπως έχετε ώρα;

Είναι το νέο (όμορφο) πρόσωπο της Tudor

Τολμηρός. Θρασύς. Γενναίος. Ταπεινός. Αξιόπιστος. Μιλάμε για τον άσσο των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ ή για ένα ρολόι; Είτε ενδιαφέρεστε για ακριβά ρολόγια είτε για ποδόσφαιρο σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα: μιλάμε και για τα δύο!

Η Tudor, η ελβετική μάρκα ρολογιών, μόλις παρουσίασε ένα νέο «κεφάλαιο» στην καμπάνια #BornToDare με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που φωτογράφησε και σκηνοθέτησε ο φημισμένος φωτογράφος μόδας Ντέιβιντ Σιμς. Το νέο πρόσωπο της καμπάνιας #BornToDare του TUDOR γιορτάζει την αυθεντικότητα και το συναίσθημα, με κάθε πορτρέτο του 43χρονου σταρ να είναι γεμάτο με το λεπτό άγγιγμα και το εξειδικευμένο φωτισμό του Σιμς.

Η εκστρατεία παρουσιάζει μια σειρά από βίντεο, στα οποία ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ως γνωστός συλλέκτης ρολογιών και πρεσβευτής του TUDOR, αντικατοπτρίζει την εποχή που έχει ενσωματώσει το πνεύμα «Born To Dare». Η σειρά βίντεο είναι στο κανάλι του Youtube του TUDOR και δείχνουν τον διάσημο μέσο των γηπέδων να μιλάει για την αγάπη του για τα ρολόγια, την μηχανή του και γιατί διάλεξε το συγκεκριμένο ρολόι . Οίδιος μιλάει ολόψυχα για το χρόνο που πέρασε με τον παππού του, το χρόνο στον γήπεδο ως αρχηγός της Αγγλίας και το πρώτο του ρολόι TUDOR, ένα vintage μοντέλο του οποίου η έντονη πατίνα υπονοεί πολλές περιπέτειες στο παρελθόν του.

Η υπογραφή του TUDOR #BornToDare αντικατοπτρίζει τόσο την ιστορία της μάρκας όσο και το τι αντιπροσωπεύει σήμερα. Λέει τις περιπέτειες ανθρώπων που έχουν επιτύχει σε διάφορες συνθήκες και καταστάσεις στην ξηρά, στον πάγο, στον αέρα ή σε υποβρύχια, με ένα ρολόι TUDOR στους καρπούς τους. Αναφέρεται επίσης στο όραμα του Χανς Γουιιλσντόρ , ιδρυτή του TUDOR, ο οποίος κατασκευάζει ρολόγια TUDOR για να αντέχουν τις πιο ακραίες συνθήκες , για έναν πιο τολμηρό τρόπο ζωής.

Ποιος μπορεί να τον αντιπροσωπεύει καλύτερα από τον κύριο Μπέκαμ;

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024