Χανιά: Επικήρυξαν με 2.000 ευρώ το τέρας που σκότωσε την έγκυο σκυλίτσα
Την επικήρυξη έκανε επιχειρηματίας, σε συνεννόηση με την Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση
Επικήρυξαν με το ποσό των 2.000 ευρώ το άρρωστο μυαλό που προέβη στην αποτρόπαια πράξη του πυροβολισμού της εγκύου σκυλίτσας στο χωριό Πατελάρι, του Δήμου Πλαατανιά στα Χανιά. Την επικήρυξη έκανε επιχειρηματίας, σε συνεννόηση με την Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση.
- «Η γη της ελιάς»: Τα μυστικά αρχίζουν να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Έτοιμο το θέατρο Κρήνης στην Πάτρα
- Κυπελλούχος Ελλάδας Betsson ο ΟΦΗ, σε έναν ιστορικό τελικό
- Ιράν: Η μαντίλα πέφτει σιγά-σιγά, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν
- Πρωτοβουλία για την διάσωση ιστορικών κτιρίων της Λάρισας
- Οι λέξεις κουκούλωμα, συγκάλυψη, μπάζωμα είναι πλέον ανεπαρκείς – Τι λέει ο δικηγόρος του Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Εκτός πραγματικότητας πανηγυρίζει ο Μητσοτάκης: «Έχουμε κάνει το καλύτερο για να στηρίξουμε τα νοικοκυριά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442