Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ με τον αγνοούμενο του «Ζορμπά»: Δεν τον έχει αναγνωρίσει η κόρη του

Θρίλερ με τον αγνοούμενο του «Ζορμπά»: Δεν τον έχει αναγνωρίσει η κόρη του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τη σορό που βρέθηκε στην Εύβοια, η οποία αρχικά φαινόταν να ανήκει στον 67χρονο που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ του Σαββάτου, όταν είχε ξεσπάσει η τρομερή κακοκαιρία

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τη σορό του άντρα που βρέθηκε στην Εύβοια, η οποία αρχικά φαινόταν να ανήκει στον 67χρονο που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ του Σαββάτου, όταν είχε ξεσπάσει η τρομερή κακοκαιρία.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τη σορό του άντρα να αναγνωρίζεται από την κόρη του, όπως η ίδια, σύμφωνα με το lamiareport.gr, διαψεύδει κάτι τέτοιο και δηλώνει πως κάτι τέτοιο δεν έγινε, εξαιτίας του γεγονότος ότι η σορός είναι μη αναγνωρίσιμη. Μάλιστα συμπληρώνει ότι θα περιμένει την εξέταση του DNA για να πιστοποιηθεί αν όντως πρόκειται για τον πατέρα της.

Οι διασώστες συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και της 58χρονης γυναίκας του που χάθηκε το μοιραίο βράδυ της κακοκαιρίας, που χτύπησε την Εύβοια.

Όπως είχε τονίσει ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, θα «χτένιζαν» όλη την περιοχή από ξηράς και με τη βοήθεια του Λιμενικού τις καταλήξεις των χειμάρρων, καθώς πίστευε ότι η ορμή των νερών ήταν ικανή να τα κουβαλήσει στη θάλασσα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024