Ορισμός ξένων διαιτητών και στα ντέρμπι του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός είναι υπολογίσιμος και αγωνιστικά και η ΚΕΔ αναμένεται να ορίσει ξένους διαιτητές και στα δικά του ντέρμπι
Το… βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού δεν αμφισβητήθηκε, όμως στην εκκίνηση της σεζόν η ομάδα δεν φαινόταν υπολογίσιμη αγωνιστικά λόγω των ειδικών συνθηκών. Εν τέλει το Τριφύλλι παρουσιάζει ανταγωνιστικότατο πρόσωπο (έξι στα έξι στους επίσημους αγώνες σε Super League και Κύπελλο υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Δώνη) και η ΚΕΔ σκοπεύει να ορίσει ξένους διαιτητές και στα δικά του ντέρμπι.
Βλέπει άλλωστε ότι το εγχείρημα με τους ξένους διαιτητές (που εφαρμόστηκε στον περσινό τελικό Κυπέλλου και στα φετινά ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ) περιορίζει την καχυποψία.
Για τον Παναθηναϊκό η αρχή αναμένεται να γίνει από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 28/10 (8η αγωνιστική), ενώ μετά ακολουθούν οι αγώνες με ΑΕΚ (3/11) και Ολυμπιακό (11/11).
- Συνεχίζει τις μεταγραφές η Βιλερμπάν – Πάει για Μπολομπόι και Μιλς
- Νέα σενάρια στο Μεξικό: «Στο 50-50 οι πιθανότητες για Πινέδα και ΑΕΚ»
- Ιστορική εμπορική συμφωνία μεταξύ Παρί και Nike
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442