Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η γαλλική πρεμιέρα του ανανεωμένου Lexus RC

Η γαλλική πρεμιέρα του ανανεωμένου Lexus RC

Το μικρότερο coupe της ιαπωνικής φίρμας επανέρχεται ανανεωμένο με αφετηρία το Παρίσι και την υπόσχεση βελτιωμένων και πιο δυναμικών οδηγικών χαρακτηριστικών χάρη σε μια σειρά αναβαθμίσεων στην αθέατη πλευρά του.

H Lexus δίνει τα διαπιστευτήρια του ανανεωμένου της coupe από τη γαλλική μπιενάλε το οποίο υιοθετεί μια σειρά στοχευμένων αναβαθμίσεων που υπόσχονται μια ολιστικά βελτιωμένη εμπειρία σε αισθητικό, εξοπλιστικό και οδηγικό επίπεδο.

Οι αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση δεν είναι αυτό που θα αποκαλούσε κανείς ριζικές και εντοπίζονται στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, την νέα γρίλια, τα νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα με τα νέα γραφικά. Επιπροσθέτως, η χρωματική παλέτα του RC έχει εμπλουτιστεί με έντεκα νέες επιλογές.

Ανάλογου ύφους είναι και οι αναβαθμίσεις στο εσωτερικό το οποίο αποκτά περισσότερες λεπτομέρειες από ματ αλουμίνιο, αυξάνοντας παράλληλα τις ποσότητες δέρματος που πλέον καλύπτει, εκτός από τα καθίσματα0 και τα πλευρά το τούνελ μετάδοσης.

Η πιο σπορ προσανατολισμού έκδοση F Sport επωφελείται επίσης από νέου σχεδιασμού ζάντες και τροχούς 19 ιντσών, ενώ ορισμένες πιο εκκεντρικές πινελιές στο εσωτερικό αναλαμβάνουν να δώσουν ένα πιο δυναμικό στίγμα της έκδοσης.

Παράλληλα με τις αλλαγές αισθητικού περιεχομένου, η Lexus υπόσχεται βελτιωμένα και δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά χάρη στα νέα αμορτισέρ, την πιο σφιχτή ανάρτηση αλλά και την υψηλότερη απόκριση του συστήματος διεύθυνσης.

Η γκάμα κινητήρων εξακολουθεί να ξεκινά με το δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 245 ίππων o οποίος ωστόσο επανέρχεται βελτιωμένος με την υπόσχεση της υψηλότερης απόκρισης.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024