Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Αudi Q2 λαμβάνει το S χρίσμα από το Παρίσι

To Αudi Q2 λαμβάνει το S χρίσμα από το Παρίσι

Η ισχυρότερη S, έκδοση του μικρού SUV της Audi, συστήνεται από το floor της διεθνούς γαλλικής έκθεσης, κάνοντας την φροντίδα της Audi Sport προσβάσιμη από τη βάση της περιπετειώδους γκάμας των Γερμανών.

H νέα κορυφαία έκδοση του μικρότερου SUV της Audi θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της γαλλικής διοργάνωσης, καθώς η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε σχεδόν την τελευταία στιγμή ότι θα αποτελεί μέρος του ρόστερ της στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου, ως έκδοσης παραγωγής.

Φιλοξενώντας στα σπλάχνα του το δίλιτρο turbo κινητήρα που εξοπλίζει και το S3, το SQ2 υπόσχεται απόδοση 300 ίππων και 400 Nm ροπής, ισχύς η οποία μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς με τη συνδρομή του συστήματος quattro και του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων S Tronic.

To παραπάνω σύνολο δίνει τη δυνατότητα στο SQ2 να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητά του διαμορφώνεται σε 250 χλμ./ώρα με την παρέμβαση του ηλεκτρονικού περιοριστή ταχύτητας.

Κατά τις προσφιλείς συνήθειες της Audi όταν πρόκειται για σπορ μοντέλα, το SQ2 εξοπλίζεται με μια διαφορετικής γεωμετρίας ανάρτηση η οποία μειώνει την απόστασή του από το έδαφος κατά 2,0 εκατοστά αλλά ενισχύει τη δυναμική του υπό πίεση.

Αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πέδησης το οποίο αποτελείται από μεγαλύτερα δισκόφρενα, διάστασης 340 χιλ. μπροστά και 310 χιλ. πίσω με νέες δαγκάνες οι οποίες φέρουν το logo S και προαιρετικά διατίθενται σε κόκκινη απόχρωση.

Την σπορ ιδιαιτερότητα της έκδοσης αναλαμβάνουν επίσης να υπογραμμίσουν οι τροχοί των 18 ιντσών ή προαιρετικά 19 ιντσών ενώ στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED μπροστά και πίσω, ενώ στο εσωτερικό εκτός από τα λογότυπα της έκδοσης, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει αποκτήσει νέα S γραφικά ενώ στο σπορ μοτίβο υπακούει και η αρχική οθόνη. Η διάθεση του SQ2 στην Ευρώπη αναμένεται να ξεκινήσει πριν το τέλος της χρονιάς.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024