Η γαλλική φίρμα αποφάσισε να ενισχύσει την αίγλη της πρώτης επίσημης εκθεσιακής εμφάνισης του 508 SW στο Παρίσι, αποκαλύπτοντας την περιορισμένης παραγωγής έκδοση First Edition η οποία έχει ως αφετηρία την έκδοση GT και θα διατεθεί σε αποχρώσεις Dark Blue, Pearly White και Amazonite Grey.

Εκτός από τις αποχρώσεις τo 50 SW First Edition ξεχωρίζει χάρη στους τροχούς των 19 ιντσών με τις δίχρωμες ζάντες, το χαρακτηριστικό γυαλιστερό μαύρο περίγραμμα της γρίλιας αλλά και τη δυνατότητα επιλογής μαύρου ή κόκκινου δέρματος για τις επενδύσεις του εσωτερικού.

Στους πολυτελείς νεολογισμούς της έκδοσης συγκαταλέγονται επίσης οι λεπτομέρειες από ξύλο στο εσωτερικό, ενώ ως η κορυφαία έκδοση του μοντέλου επωφελείται από πλήθος εξοπλιστικών στοιχείων μεταξύ των οποίων ο ατμοσφαιρικός LED φωτισμός και το παραμετροποιήσιμο head-up display και η οθόνη 10 ιντσών που φιλοξενεί τις λειτουργίες του infotainment.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται επίσης η ηλεκτρική θύρα του χώρου αποσκευών το πάτωμα του οποίου επενδύεται επίσης από ξύλο το οποίο στο σημείο πρόσβασης του πορτ μπαγκάζ προς αποφυγή φθορών κατά την φόρτωση και την εκφόρτωση αντικειμένων διαδέχεται το βελούδο.

Παράλληλα, το 508 SW First Edition ως ένα μοντέλο που στοχεύει να αναδείξει την εξοπλιστική πληρότητα και ευρύτητα της φίρμας, περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του σύστημα νυχτερινής όρασης, σύστημα ασύρματης φόρτισης για κινητά, σύστημα πλοήγησης με τρισδιάστατη απεικόνιση, δυνατότητα φωνητικού ελέγχου και live δεδομένα για τις συνθήκες της κυκλοφορίας. Το εξοπλιστικό του παλμαρέ συμπληρώνει ηχοσύστημα της Focal το οποίο στην προκειμένη περίπτωση συνδυάζεται και με ασύρματα ακουστικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο