Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Peugeot 508 SW First Edition: Εξοπλιστική υπεροχή

Peugeot 508 SW First Edition: Εξοπλιστική υπεροχή

Αναδεικνύοντας τις εξοπλιστικές δυνατότητες του 508 και όχι μόνο, η Peugeot αποκαλύπτει από την έκθεση στο Παρίσι την υπερεξοπλισμένη και πολυτελέστερη έκδοση First Edition με αφετηρία την SW εκδοχή του γαλλικού μοντέλου.

Η γαλλική φίρμα αποφάσισε να ενισχύσει την αίγλη της πρώτης επίσημης εκθεσιακής εμφάνισης του 508 SW στο Παρίσι, αποκαλύπτοντας την περιορισμένης παραγωγής έκδοση First Edition η οποία έχει ως αφετηρία την έκδοση GT και θα διατεθεί σε αποχρώσεις Dark Blue, Pearly White και Amazonite Grey.

Εκτός από τις αποχρώσεις τo 50 SW First Edition ξεχωρίζει χάρη στους τροχούς των 19 ιντσών με τις δίχρωμες ζάντες, το χαρακτηριστικό γυαλιστερό μαύρο περίγραμμα της γρίλιας αλλά και τη δυνατότητα επιλογής μαύρου ή κόκκινου δέρματος για τις επενδύσεις του εσωτερικού.

Στους πολυτελείς νεολογισμούς της έκδοσης συγκαταλέγονται επίσης οι λεπτομέρειες από ξύλο στο εσωτερικό, ενώ ως η κορυφαία έκδοση του μοντέλου επωφελείται από πλήθος εξοπλιστικών στοιχείων μεταξύ των οποίων ο ατμοσφαιρικός LED φωτισμός και το παραμετροποιήσιμο head-up display και η οθόνη 10 ιντσών που φιλοξενεί τις λειτουργίες του infotainment.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται επίσης η ηλεκτρική θύρα του χώρου αποσκευών το πάτωμα του οποίου επενδύεται επίσης από ξύλο το οποίο στο σημείο πρόσβασης του πορτ μπαγκάζ προς αποφυγή φθορών κατά την φόρτωση και την εκφόρτωση αντικειμένων διαδέχεται το βελούδο.

Παράλληλα, το 508 SW First Edition ως ένα μοντέλο που στοχεύει να αναδείξει την εξοπλιστική πληρότητα και ευρύτητα της φίρμας, περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του σύστημα νυχτερινής όρασης, σύστημα ασύρματης φόρτισης για κινητά, σύστημα πλοήγησης με τρισδιάστατη απεικόνιση, δυνατότητα φωνητικού ελέγχου και live δεδομένα για τις συνθήκες της κυκλοφορίας. Το εξοπλιστικό του παλμαρέ συμπληρώνει ηχοσύστημα της Focal το οποίο στην προκειμένη περίπτωση συνδυάζεται και με ασύρματα ακουστικά.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024