Ένωση Κεντρώων για συντάξεις: Nα αποφεύγονται οι μονομερείς ενέργειες
«Αν ο κ. Τσίπρας για το κόψιμο των συντάξεων προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες, τότε τα κόστη για την έξοδό μας στις αγορές θα είναι ανυπολόγιστα επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων σε σχόλιο της για το προσχέδιο του προϋπολογισμού.
«Nα αποφεύγονται οι μονομερείς ενέργειες και σε όλα τα ζητήματα να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των δανειστών» ζητά, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, αναφερόμενη στις συντάξεις και το προσχέδιο του προϋπολογισμού.
Η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει ότι «αν ο κ. Τσίπρας για το κόψιμο των συντάξεων προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες, τότε τα κόστη για την έξοδό μας στις αγορές θα είναι ανυπολόγιστα. Όταν ψηφίζανε το κόψιμο των συντάξεων, τότε έπρεπε να μετράνε την ψήφο τους» και καταλήγει: «Τις συντάξεις τελικά τις έκοψε η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, για να συνεννοούμεθα».
- Ιράν: Διεύρυνε την περιοχή που ορίζει ως τα Στενά του Ορμούζ
- Η Waymo ανακαλεί χιλιάδες ρομποτικά ταξί έπειτα από σειρά ατυχημάτων
- Γραφεία: Το «χρυσό» ράλι στην Αθήνα – Ο ρόλος του Airbnb
- Μαρτίνεθ: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί»
- Δυτική Όχθη: Ένα παιδί σκοτώνεται κατά μέσο όρο κάθε εβδομάδα από τον Ιανουάριο του 2025, σύμφωνα με τη Unicef
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ενθαρρύνει την ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ


