
Στ. Καλόγηρος στο intv: Πολιτική ήττα για τον Ζάεφ
Για μεγάλη πολιτική ήττα του Ζόραν Ζάεφ έκανε λόγο και ο εκπρόσωπος της επιτροπής για την προάσπισης της Μακεδονίας
Για μεγάλη πολιτική ήττα του Ζόραν Ζάεφ έκανε λόγο και ο εκπρόσωπος της επιτροπής για την προάσπισης της Μακεδονίας, Στέργιος Καλόγηρος.
Ο κ. Καλόγηρος επανέλαβε τις πληροφορίες για νοθεία, ενώ είπε πως δεν μπορεί να είναι περήφανος ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ με ένα τέτοιο αποτέλεσμα.
Επιπλέον, ανέφερε πως παρά την πολύ μεγάλη στήριξη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ, η προσέλευση στο δημοψήφισμα ήταν πολύ μικρή.
Στη συνέχεια είπε πως το μοναδικό κέρδος για τον σκοπιανό πρωθυπουργό ήταν οι Αλβανοί, οι οποίοι αποδείχτηκαν μεγάλοι σύμμαχοι του κ. Ζάεφ.
Τέλος κατέστησε σαφές πως είναι αδύνατο να εξασφαλίσει τους βουλευτές που χρειάζεται για να περάσει τη συμφωνία από το Κοινοβούλιο, ενώ προέβλεψε ότι θα αναγκαστεί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Μπρους Γουίλις: 41 εκατ. δολάρια πουλήθηκε η θρυλική έπαυλη που έζησε με την Έμα Χέμινγκ
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Γερμανία: Ένας νεκρός, τέσσερις σοβαρά τραυματίες από έκρηξη υπόγειας διάβασης

